ben o kısmını tam deneyemedim ekran kartım kargodan kaynaklı arızalı geldi şimdi değişim yapıcaklar bekliyorum gelince güncel yazacağım tabii bu sefer normal gelirse ancak alacaksanız ekran kartını kesinlikle demonte isteyin
Ben o kısmını tam deneyemedim ekran kartım kargodan kaynaklı arızalı geldi şimdi değişim yapıcaklar bekliyorum gelince güncel yazacağım tabii bu sefer normal gelirse ancak alacaksanız ekran kartını kesinlikle demonte isteyin.
bugün geldi kart sistemi kurdum herşey çok iyi şuan fps değerleri falan gayet iyi benim aldığım sistemin tek sıkıntım fan sesi bana biraz fazla gibi geldi normalmidir bilmiyorum oyun oynarken artıyor biraz ama ben kulaklıkla oynadığım için genelde sıkıntı yaşamıyorum bu konuda pek
Bugün geldi kart sistemi kurdum her şey çok iyi şu an FPS değerleri falan gayet iyi benim aldığım sistemin tek sıkıntım fan sesi bana biraz fazla gibi geldi normal midir bilmiyorum oyun oynarken artıyor biraz ama ben kulaklıkla oynadığım için genelde sıkıntı yaşamıyorum bu konuda pek.