Game Garaj'dan PC alınır mı?

Ben Pollux 3TD aldım birazda ozellestirip şimdi satıcı ile görüştük ekran kartı ni değişim yapacağız PowerColor modeli ile

Peki yazdıkları kadar FPS alıyor mu?
ben o kısmını tam deneyemedim ekran kartım kargodan kaynaklı arızalı geldi şimdi değişim yapıcaklar bekliyorum gelince güncel yazacağım tabii bu sefer normal gelirse ancak alacaksanız ekran kartını kesinlikle demonte isteyin

Eline geçince yazar mısın? Ben de almayı planlıyorum da.

Eline geçince yazar mısın? Ben de almayı planlıyorum da.

bugün geldi kart sistemi kurdum herşey çok iyi şuan fps değerleri falan gayet iyi benim aldığım sistemin tek sıkıntım fan sesi bana biraz fazla gibi geldi normalmidir bilmiyorum oyun oynarken artıyor biraz ama ben kulaklıkla oynadığım için genelde sıkıntı yaşamıyorum bu konuda pek

Peki yazdıkları FPS veriyor mu ekranın kaç Hz.

Arkadaşlar büyük ihtimal bu gün bende Game garajdan bir PC alacağım. Bu gün siparişini vercem geldiği tarihte tekrar buraya görüşlerimi aktarcam.

Arkadaşlar büyük ihtimal bu gün bende Game garajdan bir PC alacağım. Bu gün siparişini vercem geldiği tarihte tekrar buraya görüşlerimi aktarcam.

Hangi PC'yi alacaksın? Bir de alırsan yazdıkları FPS'leri veriyor mu yazarsan sevinirim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…