Game Garaj'dan PC alınır mı?

Sırf 5AN model bilgisayar hakkında yorum yapabilmek için üye oldum. bir haftadır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Firma yeni fakat gayet ilgililer. Eğer hard diskiniz varsa opsiyonel olarak onu çıkarabiliyorsunuz yerine 8gblik ram alarak satın alabilirsiniz ben öyle yaptım.

Merhaba sistemi şu an kullanıyorsan eğer bir sıkıntı ile karşılaştın mı cam kapağı açınca garanti gidiyor dediler öyle bir sıkıntı var mı yazabilir misin lütfen.

Sana tavsiyem kendin toplaman ya da toplatman daha uyguna gelir hem de emin olursun sistemden.

Ben de Sinerji'den kullandıkları kasayı aldım. Hava akışı malzeme kalitesi hakkında görüşlerimi yazarım gelince. Sonuçta kasa da önemli bir sistemde.

Merhaba sistemi şu an kullanıyorsan eğer bir sıkıntı ile karşılaştın mı cam kapağı açınca garanti gidiyor dediler öyle bir sıkıntı var mı yazabilir misin lütfen.

ben zaten hard disk almadım yani mecbur açmak zorundaydım ve etikette yoktu camda. Garantiden çıkma durumu söz konusu değil camı açıldığında game garaj ile bu konuyu görüştüm.

Son düzenleme:
Ben zaten hard disk almadım yani mecbur açmak zorundaydım ve etikette yoktu camda. Garantiden çıkma durumu söz konusu değil camı açıldığında Game garaj ile bu konuyu görüştüm.

Tamamdır peki memnun musun PC'den bende gamegarajdan alacağım da sıkıntı çıkmasın.

Enis kirazoğlu önermişti kaliteli firma ve ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…