Game Garaj'dan ürün alınır mı?

Öncelikle kargo 1 iş gününde yola çıktı ertesi gün elimdeydi. Yani 2 gün içinde kasa elime ulaşmış oldu. INNO3D eskiden Türkiye pazarında vardı ve kötü bir marka değildi. O sebeple bunu tercih ettim. Palit hakkında bir bilgim yok. 2600 de 2060 ile gayet uyumlu olduğu için işlemciyi yükseltme ihtiyacı duymadım. Anakartı ben de çok iyi bilmiyorum, overclock yapmayacağım için çok araştırmadım. Açıkcası 5200 TL ye bu sistem imkanı yok toplanmaz. Başka sitelerde tek fanlı 2060larla bile bu fiyata yaklaşılmıyor. Kasanın havalandırması güzel. Mesela 5saate yakındır destiny 2 oynuyorum ve ekran kartı sıcaklığı 60-65 derece.
Anladım hocam çok teşekkür ederim. Ben de 3500x yapıp alacağım büyük ihtimal 6000tlye. İlgi alaka olması önemli.

Psu nasıldır acaba? gamegarajın kendi psusu.
Gamegaraj montaj işinde yeni olsada EKSA bilgisayar markası olduğu için güvendim. Sonuçta 18 yıldır piyasada olan bir firma, dandik PSU koyacaklarını düşünmüyorum. Şuana kadar her hangi bir takılma, donma ya da PC kapanması gibi bir problem olmadı. Aklınıza takılan soruları sitelerindeki numarayı arayarak öğrenebilirsiniz. Sizi teknik servise yönlendiriyor müşteri hizmetleri. Onlar benden daha sağlıklı bilgi verirler. 550W belki beslemez diye düşünmüştüm ama almadan önce araştırdım. 500W ile bile çalıştıran kişiler var RTX 2060'ı. O sebeple pek sıkıntı olacağını düşünmedim. Umarım yanılmam, uzun süre kullanmadan bileşenler hakkında detaylı yorum yapamıyorum maalesef ama ilk izlenim olarak gayet düzgün sistem.

144hz monitör ne kullanıyorsunuz acaba? Bütçem max 1400 ben de araştırıyorum
Öyle ahım şahım bir şey değil. Kasanın yanında bütçem kısıtlıydı, indirimliydi diye aldım.
GamePower GPR27C1MS144 24''. 1ms Samsung VA panel. Gayet memnunum. 900 liraya gelmişti. 1400 e Aoc almanizi tavsiye ederim, daha iyidir.

144hz monitör ne kullanıyorsunuz acaba? Bütçem max 1400 ben de araştırıyorum
Ben 1550 Liraya şu linkteki ViewSonic 144HZ IPS monitörü aldım. Fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Takip ederseniz 1500-1600 civarında denk getirebilirsiniz. Gayet güzel bir monitör. Yükseklik ayarı vs. mevcut ve çerçeveleri gayet ince.

1900tl şu an. Bu kadar artmış mı cidden fiyatlar ya?
Sizin baktığınız 27 inc. Bendeki 24. Fiyat farkı olabilir. Sistem yanında almıştım o kadar indirimli bulabileceğinizi sanmıyorum. Bence AOC alınabilir.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör

edit: ViewSonic kim aldıysa çevremde hep sorun yaşadı, o yüzden öneremiyorum.

Bu arada INNO3D RTX 2060 kartımda çok hafif düzeyde Coin While var sanırım. Oyunlardayken hafif bi ses geliyor. Masaüstünde ya da internette gezinirken problem yok. Hatta oyundayken alt + tab yapınca ses kesiliyor oyuna dönünce devam ediyor. Fakat çok az düzeyde olduğu için bunu görmezden geleceğim. Çünkü CW olayı marka farketmeksizin neredeyse her kartta mevcut. Yüksek bir ses çıkarmadığı sürece problem olmayacağını düşünüyorum. MSI'dan ASUS'a bütün markalarda mevcut maalesef bu CW olayı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı