Çözüldü "Game Hollywood Games Free Gift Code" adlı e-posta güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

prometrx

Decapat
Yer
Konoha
Daha fazla  
Meslek
Shinboi
Bir e-posta aldım. İçeriği resimdeki gibi. Linke tıklamadım. Ne kadar güvenlidir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamen bir virüs. Bana da geldi ve şu dosyayı bilgisayarıma indirdi ''dlident.exe" dosyanın amacıda özel fotoğraflarınızı, bazı oyunları, bazı programları RAR haline getirip açtığınızda [72545272557] (Çince bir şeyler) yazıyor ve açamıyorsunuz. Bu durumu yaşayan birçok kişi var. Birçok yabancı da yaşamış bu olayı.
Çince bir şeyler yazıyor demişim şöyle yazıyor: [72545272557]卡拉卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒斯病毒卡拉卡斯
Tamamen bir virüs. Bana da geldi ve şu dosyayı bilgisayarıma indirdi ''dlident.exe" dosyanın amacıda özel fotoğraflarınızı, bazı oyunları, bazı programları RAR haline getirip açtığınızda [72545272557] (Çince bir şeyler) yazıyor ve açamıyorsunuz. Bu durumu yaşayan birçok kişi var. Birçok yabancı da yaşamış bu olayı.
Çince bir şeyler yazıyor demişim şöyle yazıyor: [72545272557]卡拉卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒斯病毒卡拉卡斯

Dosya Ekleri

• alr6tsazkur71.jpg
    201,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Geçmiş olsun kardeşim. Uyardığın için teşekkür ederim.

İyi günler hocam, bu arada rar haline getirip açtığınızda demişim pardon aslında rar haline getiriyor açamıyorsunuz çince şeyler yazıyor dedim yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…