Çözüldü "Game Hollywood Games Free Gift Code" adlı e-posta güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

prometrx

Decapat
Yer
Konoha
Daha fazla  
Meslek
Shinboi
Bir e-posta aldım. İçeriği resimdeki gibi. Linke tıklamadım. Ne kadar güvenlidir acaba?

g.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamen bir virüs. Bana da geldi ve şu dosyayı bilgisayarıma indirdi ''dlident.exe" dosyanın amacıda özel fotoğraflarınızı, bazı oyunları, bazı programları RAR haline getirip açtığınızda [72545272557] (Çince bir şeyler) yazıyor ve açamıyorsunuz. Bu durumu yaşayan birçok kişi var. Birçok yabancı da yaşamış bu olayı.
Çince bir şeyler yazıyor demişim şöyle yazıyor: [72545272557]卡拉卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒斯病毒卡拉卡斯
Tamamen bir virüs. Bana da geldi ve şu dosyayı bilgisayarıma indirdi ''dlident.exe" dosyanın amacıda özel fotoğraflarınızı, bazı oyunları, bazı programları RAR haline getirip açtığınızda [72545272557] (Çince bir şeyler) yazıyor ve açamıyorsunuz. Bu durumu yaşayan birçok kişi var. Birçok yabancı da yaşamış bu olayı.
Çince bir şeyler yazıyor demişim şöyle yazıyor: [72545272557]卡拉卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒斯病毒卡拉卡斯

Dosya Ekleri

• alr6tsazkur71.jpg
    alr6tsazkur71.jpg
    201,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tamamen bir virüs. Bana da geldi ve şu dosyayı bilgisayarıma indirdi ''dlident.exe" dosyanın amacıda özel fotoğraflarınızı, bazı oyunları, bazı programları RAR haline getirip açtığınızda [72545272557] (Çince bir şeyler) yazıyor ve açamıyorsunuz. Bu durumu yaşayan birçok kişi var. Birçok yabancıda yaşamış bu olayı.
Çince bir şeyler yazıyor demişim şöyle yazıyor [72545272557]卡拉卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒卡拉卡斯病毒斯病毒卡拉卡斯

Geçmiş olsun kardeşim. Uyardığın için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı