GAME+'ı neden mi bir daha tercih etmeyeceğim?

Curlier

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2019
Mesajlar
1.274
Makaleler
2
Çözümler
3
Öncelike merhaba Sosyal, GAME+ fiyatları açıklandıktan sonra bir şans verip lansman paketi ile deneyeceğimi belirtip size fikrinizi sormuştum. Bugün sinirim artık tepemin tasına kadar geldi, ha attı ha atacak. Aşağıda eklediğim fotoğraflarda fiyatlar açıklandıktan sonraki paket özellikleri ve şu anki paket özellikleri bulunuyor. Bu yazıyı yazmaya başladığımda 41. sıradaydım ve yeni girebildim. 14 dakika boyunca 220 kişilik sıra bekledim. Sosyal'de başka bir konuda yazın kapasitenin genişleyeceğine dair Mesut Çevik'in bir videosunda bahsettiğini okudum. Kapasite yükselse de yükselmese de ben yine de 3 aylık süre bittikten sonra 5 kuruş daha vermeyeceğim. Her oyuna girmek istediğimde minimum 5 dakika bekliyorum. Bazen 3 saat oynadıktan sonra, 30 dakika sonra oturumunuz sonlanacaktır uyarısı alıyorum. Oynamak istediğim oyunları bulamıyorum çünkü yapımcılar NVIDIA'nın para vermesini istiyorlar lisans hakları için fakat NVIDIA küçücük bir adım bile atmıyor bu konuda. Mafia Remaster oynamak istiyorum yok, RDR 2 yok, Crysis Remaster yok. Witcher 3 oynamak isterseniz oyunu baştan indirmek için bekliyorsunuz ve her açtığınızda böyle. BeamNG. Drive oynuyorum oyun antivirüsünüz yüzünden kapatıldı diyor ve yapılan her şey siliniyor, normal bir şekilde oyundan çıksanız bile Steam Cloud'a kaydedilmeden oturum sonlanıyor. Ben bu antivirüs sorunu ile ilgili GAME+ desteğine yazdığımda ise bu komik cevabı alıyorum, "Yaşadığın durum platformumuz kaynaklı olmayıp, bağlantının kalitesi ve oynadığın oyunun sunucusu ile ilgili yaşanıyor olabilir." ve bunun üstüne yazdığım cevaba bile yanıt gelmiyor.
"Oyun çevrimiçi bile değil, bağlantım konusunda da bir sorun yok. Cidden destek sisteminiz aşırı kötü. Daha oyun hakkında bilginiz yok. 2013 yılından kalma dandik bilgisayarda şu oyunu internet olmasa bile 40-50 FPS hata almadan saatlerce oynayabiliyorum fakat RTX ile Ultra oyun açan bir oyun servisinde hata verip atıyor. Desteğe yazdığımda da basma kalıp cevaplar alıyorum. GeForce NOW Avrupa'ya yazarım daha iyi.". Birinci fotoğraf bugün, ikincisi lansman öncesi.

dsız.png


Screenshot_2021-05-03-00-39-17-824_com.whatsapp.jpg
 
Türkiye'de teoride güzel olup da pratikte rezalet olmayan tek bir uygulama, yürürlülük, etkinlik veya herhangi bir şey var mı? Pek şaşırtmadı. İleriki yıllarda iyi olabilir şu an ben de 75 megabit kusursuz internetle 144p oynayabildiğim için tercih edemedim.
 
Sıra bekleme olayı Premium olarak saçma. Fakat yüksek fiyatına rağmen hala bilgisayardan avantajlı özellikle rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız. O özelliklerde bilgisayar almaya kalksak 75 TL taksitle 25-30 yıla anca öderiz :)
 
GAME+ servisini kullanmadım ama Geforce Now Avrupa ile premium üyeliğim olmadan sıra beklemeden rahat rahat Odyssey oynuyordum. Gerçekten ilginç olay.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı