GAME+ kullanılır mı?

BoyarBuhan

Hectopat
Selam millet. Daha önce GAME+ kullananınız oldu mu sistemleri nasıl PC'lerin? İnternet hızı nasıl özelikle?
Mesela ben EU4 oynayan biriyim, GAME+ alıp 20 30 kişiye host olabilir miyim? Avrupa sunucularında internet hızı epey güzel ama Türkiye sunucularını hiç denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye sunucularını daha önce oynadım kalitede bende sorun oluyordu ama internet ve pibg değerlerim iyiydi. Cihazda sorun olduğunu da düşünmüyorum. Ama belki sunuculara güncelleme getirmiş olabilirler . Benim görüşüm idare edebilicek durumdaysaniz almamaniz yönünde ama size kalmış.

Türkiye sunucularını daha önce oynadım kalitede bende sorun oluyordu ama internet ve pibg değerlerim iyiydi. Cihazda sorun olduğunu da düşünmüyorum. Ama belki sunuculara güncelleme getirmiş olabilirler . Benim görüşüm idare edebilicek durumdaysaniz almamaniz yönünde ama size kalmış.
Katılıyorum. Hikaye oyunu falan oynanacaksa alınabilir onda da görüntünün arada bir bozulacağını bilerek alınmalı.

İnternet hızı indirme yükleme ortalama ~2500 Mbps oluyor genelde. Ekran kartını ise oyuna göre belirliyor. Düşük sistem isteyen oyunlarda örneğin GTX 1060, Cyberpunk 2077 gibi RTX destekli oyunlarda ise RTX 2080 ile oynatıyor. İstatistikleri açınca hangi GPU olduğu görünüyor artık. Ben genel olarak memnunum. İlk zamanlar performans Avrupa'ya göre daha düşüktü ama son zamanlarda daha iyileşmiş durumda.

Selam millet. Daha önce GAME+ kullananınız oldu mu sistemleri nasıl PC'lerin? İnternet hızı nasıl özelikle?
Mesela ben EU4 oynayan biriyim, GAME+ alıp 20 30 kişiye host olabilir miyim? Avrupa sunucularında internet hızı epey güzel ama Türkiye sunucularını hiç denemedim.

Türkiye sunucuları ilk çıktığı gibi değil, ben şu anda 35Mbps internet ile kullanıyorum ve arada bir olan bulanıklaşmalar dışında öyle büyük bir sorun görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı