Game of Thrones 7. Sezonu Nereden İzlenir?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben ilk 6 sezonu BluTV’ den orijinal olarak izledim fakat 7. sezon BluTV’de yok. Mobilden izliyorum sadece. Nereden izleyebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şşt korsana destek yok. Mecburen blutv yayınlayana kadar beklemek zorundasın.
Kimseyi desteklediğim yok. Yardımci olmaya çalışıyorum. HBO bu durumdan bu kadar rahatsız olsaydı, sadece 1. ve 6. Sezonları bütün sitelerden kaldırmazdı, hepsini kaldırırdı. 6. Sezon Finaline kadar Blutv'de izledim ve herkese Blutv'den izlemesini tavsiye ederim çünkü hem Full HD, hem de Türkçe Dublaj seçenekleri bulunuyor. Korsan gibi bazı sahnelerde ses sorunu veya takılma gibi sorun olmuyor. 15TL şu devirde kimseye koymaz herhalde. Ancak şöyle ki şahsen Blutv nin de, başka bir Dizi programının da yakın zaman da 7. Sezonu yayınlayacağıni düşünmüyorum.

Kimseyi desteklediğim yok. Yardımci olmaya çalışıyorum. HBO bu durumdan bu kadar rahatsız olsaydı, sadece 1. ve 6. Sezonları bütün sitelerden kaldırmazdı, hepsini kaldırırdı. 6. Sezon Finaline kadar Blutv'de izledim ve herkese Blutv'den izlemesini tavsiye ederim çünkü hem Full HD, hem de Türkçe Dublaj seçenekleri bulunuyor. Korsan gibi bazı sahnelerde ses sorunu veya takılma gibi sorun olmuyor. 15TL şu devirde kimseye koymaz herhalde. Ancak şöyle ki şahsen Blutv nin de, başka bir Dizi programının da yakın zaman da 7. Sezonu yayınlayacağıni düşünmüyorum.
Technopat Sosyal Kuralları
F3'e basıp "korsan" yazın lütfen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı