Game of Thrones izlenir mi?

• Konuyu başlatan fy93
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.191

fy93

Centipat
Daha fazla  
Merhaba çok fazla övgü alması nedeniyle toplum baskısına dayanamadım ve diziye başladım, ilk sezonu izledim ve yanlış anlasilmasin cinsel taht kavgalari izledim. Son sezonu kötü demislerdi ama ilk sezondan beni kaybetmek üzere olan bir dizi diger sezonlarda ilk sezon gibiyse bu konuda beni uyarin devam etmeli miyim? (Dirilis Ertugrul'da bile daha iyi sahneler var o derece yani.)

Kesinlikle izlemelisin. Dedikleri gibi son sezon kötü ama yine de izlemelisin. Dikkat izledikten sonra başka dizi izlemeye hevesin gelmiyor.

İlk 4 sezon cinsel sahneler biraz fazla ama sonra kesiliyor bayağı.

Ben de 1.sezon 6.bölümdeyim. İlk sezon şu ana kadar beklentilerimi karşılamadı fakat ileriki sezonların çok güzel olacağına eminim. Evrene pat diye dalmış hissediyorum, diyaloglardan pek bir şey anlamıyorum, çok fazla karakter var isimleri bile ezberleyemedim ve bazı yerler çok mantıksız ve saçma geliyor. Fantastik evrenleri ve kılıç kalkan savaşlarını çok severim. 2.sezondan sonra açılır herhalde.

Kesinlikle izlemelisin. Dedikleri gibi son sezon kötü ama yine de izlemelisin. Dikkat izledikten sonra başka dizi izlemeye hevesin gelmiyor.

İlk 4 sezon cinsel sahneler biraz fazla ama sonra kesiliyor bayağı.
Mesele cinsellik değil hikayanin saçmalığı sinirimi bozdu şarap ve sahte entrikalar yani nasıl anlatiyim ki muhteşem yüzyıl kahalesi sultan izliyor gibi hissediyorum

Mesele cinsellik değil hikayanin saçmalığı sinirimi bozdu şarap ve sahte entrikalar yani nasıl anlatayım ki muhteşem yüzyıl kahalesi sultan izliyor gibi hissediyorum.

Ya beni ilk bölümden kendine bağlamıştı ama sizleride 2-3 sezonda kendi içine çeker. İzlediğinize pişman olmazsınız.

.
Ya beni ilk bölümden kendine bağlamıştı ama sizleride 2-3 sezonda kendi içine çeker. İzlediğinize pişman olmazsınız.
2. Sezon 4. Bolumdeyim ve hiç mutlu değilim 😅 izlemeye devam edicem ve son olarak tekrar yorum yapicam. Ama simdilik ilk yorumum. Abartilmiş ve şişirilmiş bir diziye benziyor. Umarım yaniliyorumdur.

2. sezon 4. bolumdeyim ve hiç mutlu değilim 😅 izlemeye devam edeceğim ve son olarak tekrar yorum yapacağım. Ama simdilik ilk yorumum. Abartilmiş ve şişirilmiş bir diziye benziyor. Umarım yaniliyorumdur.

Sen beğenmedin diye eleştirmenler ve genel görüde dunyanin en iyi dizilerinden birini "abartılmış ve şişirilmiş bir diziye benziyor." diye yaftalaman pek iyi bir yorum olmamış. Entrikalar hoşuma gitmedi demişsin dizinin olayi o zaten. dizinin adi "Game of Thrones" taht oyunları?

Sen beğenmedin diye eleştirmenler ve genel görüde dunyanin en iyi dizilerinden birini "abartılmış ve şişirilmiş bir diziye benziyor." diye yaftalaman pek iyi bir yorum olmamış. Entrikalar hoşuma gitmedi demişsin dizinin olayi o zaten. dizinin adi "Game of Thrones" taht oyunları?
Fazla savunmacı yaklaşıyorsun. Ben bu filmde neden taht var demedim güzel kardeşim :)

3. sezondan itibaren dizi sizi sarmaya başlar muhtemelen. 8. sezonu saymazsak gerçekten başyapıt bir dizi. 6. sezonu zaten anlatamayacak kadar güzel.
2. sezonun ortalarındayım hikaye biraz daha mantıklı olmaya başladı. 8. Sezon için çöp diyorsunuz ve diyorlar ama bence 1. sezonda çöp

Technopat Haberler

Geri
Yukarı