Game of Thrones kitap serisi alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Game of Thrones izlemeye başladım 9 kitap serisi alınır mı? 190 TL vermeye değer mi? Film kitaba göre uygun gidiyor mu yani Türk filmlerindeki gibi mi? Not: 1.sezon 6.bölümdeyim
Merhaba seriyi alıp okudunuz mu? Memnun kaldınız mı düşüncelerinizi merak ediyorum.

Merhaba seriyi alıp okudunuz mu? Memnun kaldınız mı düşüncelerinizi merak ediyorum.

Serinin tamamını almadım. Filmin 3.sezonu kitabına kadar ki kısmı aldım. Keşke tüm seriyi alsaymışım. GoT ile izleyip okuyorsanız almadıysanız alın. Kitap konusunda maymun iştahlı olduğum için tam bitiremedim.

Serinin tamamını almadım. Filmin 3.sezonu kitabına kadar ki kısmı aldım. Keşke tüm seriyi alsaymışım. GoT ile izleyip okuyorsanız almadıysanız alın.
Hocam neden tüm seriyi okumadınız acaba sıktı mı bir süre sonra?

Hocam neden tüm seriyi okumadınız acaba sıktı mı bir süre sonra?

Nedense bölüm bölüm almayı tercih ettim. Kitaptan spoiler yememek için diye düşündüm herhalde hatırlamıyorum. Film çünkü kitaptan uyarlandı. 6.sezon sonrası kitaba göre devam edilmedi. Kitap sıkmıyor. En az 40 sayfa okuyordum tek okuyuşta.

Son düzenleme:
Adam dizinin en güzel sezonları olan ilk 5 sezonun 4 ünü izlememiş, geriye kalan son 4 sezonun ikisi ( 7-8 ) dizinin en berbat sezonları olmasına rağmen bir de beğenmiş kitabı kötülüyor. Hiç güleceğim yoktu akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…