Game of Thrones nasıldır?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 266150
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2B
S

Silinen üye 266150

Ziyaretçi
Başlanmaya değecek bir seri mi? En baştan izleyeceğim önerir misiniz? Spoiler vermeden ne anlattığınıda söylerseniz dostlarım iyi olur.
 
Başlanmaya değecek bir seri mi? En baştan izleyeceğim önerir misiniz? Spoiler vermeden ne anlattığınıda söylerseniz dostlarım iyi olur.
Gelmiş geçmiş en iyi dizidir bence. Son 2 sezon daha iyi çekilse IMDB puanı 9.6 falan olurdu rekor kırardı diye düşünüyorum. Şuanda da 9.3 ve en yüksek IMDB'ye sahip 2. dizi. Kitabı okusanız belki beğenmezsiniz ama dizi mükemmel işlenmiş. Zaten dizinin bir bölümünün bütçesi ortalama bir Türk dizisinin toplam bütçesinden fazla.
 
En iyi dizilerden biridir tabi ama yarattığı bütün dünyaya ihanet ederek bitmiştir. Yine de kesinlikle izlenmesi gereken dizilerin başında gelir. Gelmiş geçmiş en iyi diziyse Breaking Bad'tir😉
 
Yani Lost çok bozdu da demeyelim o zaman 😂 . Biri izlemeli miyim diye sormuşsa senaristlerin yaptığı yanlışlardan da haberi olması lazım bence. Yani yaklaşık 55-60 saat izledikten sonra son 13 saatin 💩 olduğunu bilmesi lazım ki karar verebilsin diye düşünüyorum.
 
8. sezon hariç efsaneydi bence. Hatta şu an fanları imza topluyordu başka bir yapımcı ile 8. sezon tekrar çekilsin diye çünkü içine ettiler her şeyin o sezonda. 3 defa bitirdim ve hep keyif aldım. Tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı