Game Pass 16 dolar çekti

AhmeT75

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonu elime alınca şok geçirdim resmen Microsoft "322, 04"₺ çekim yapmış iade kısımlarında gidince iade edilecek ürün yok diyor ne yapmalıyım yardım edin.

Arkadaşlar telefonu elime alınca şok geçirdim resmen Microsoft "322, 04"₺ çekim yapmış iade kısımlarında gidince iade edilecek ürün yok diyor ne yapmalıyım yardım edin.

O degılde dolar 16 lira olmuş hocam sizin paranın degeri düşüyor biraz yükselsin öyle destek talebi açın.

Hocam yıllık paket almışsınızdır muhtemelen arkadaşın attığı linkten numaralarını arayabilirsiniz.

Dandik bir site yapmışlar canlı desteğin saatini kaçırmışım yarına kalırsam da hiç iade etmezler diye korkuyorum.

Hocam yıllık paket almışsınızdır muhtemelen arkadaşın attığı linkten numaralarını arayabilirsiniz.

Hayır hocam gelen mailde 16 dolar çekildiği bariz şekilde gösteriliyor.

Aboneliği iptal etmeye gidersen, orada paramı da verin seçeneği falan öyle bir şey vardı.

Dandik bir site yapmışlar canlı desteğin saatini kaçırmışım yarına kalırsam da hiç iade etmezler diye korkuyorum.

Hayır hocam gelen mailde 16 dolar çekildiği bariz şekilde gösteriliyor.

Hocam koskoca Microsoft 16 dolarınıza kalmadı ya mantıklı bir açıklaması illaki vardır ve yarın ararsanızda yardımcı olurlar korkmanıza gerek yok.

Aboneliği iptal etmeye gidersen, orada paramı da verin seçeneği falan öyle bir şey vardı.

Hocam olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam koskoca Microsoft 16 dolarınıza kalmadı ya mantıklı bir açıklaması illaki vardır ve yarın ararsanızda yardımcı olurlar korkmanıza gerek yok.
Yarına bırakıyorum o zaman sorun çıkmaz değil mi?

Eki Görüntüle 1685282

Hocam olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Yarına bırakıyorum o zaman sorun çıkmaz değil mi?

Yok hocam çok yardımcı oluyorlar zaten başka da bir şey yapamazsınız beklemekten bu arada para çekilen hesabınız başka bir hesap olabilir yoksa site dandik flan değil koskoca microsof öyle bir şey yapmaz o hesaba kayıtlımı kartınız bir kontrol edin.

Teyit ettim hocam her şey doğru maalesef yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…