Arkadaşlar telefonu elime alınca şok geçirdim resmen Microsoft "322, 04"₺ çekim yapmış iade kısımlarında gidince iade edilecek ürün yok diyor ne yapmalıyım yardım edin.
Arkadaşlar telefonu elime alınca şok geçirdim resmen Microsoft "322, 04"₺ çekim yapmış iade kısımlarında gidince iade edilecek ürün yok diyor ne yapmalıyım yardım edin.
Bize Ulaşın - Microsoft Desteği
Microsoft Desteği’ne başvurun. Sık karşılaşılan sorunlara çözüm bulun veya destek temsilcisinden yardım alın.support.microsoft.com
Hocam yıllık paket almışsınızdır muhtemelen arkadaşın attığı linkten numaralarını arayabilirsiniz.
Dandik bir site yapmışlar canlı desteğin saatini kaçırmışım yarına kalırsam da hiç iade etmezler diye korkuyorum.
Hayır hocam gelen mailde 16 dolar çekildiği bariz şekilde gösteriliyor.
Aboneliği iptal etmeye gidersen, orada paramı da verin seçeneği falan öyle bir şey vardı.
Yarına bırakıyorum o zaman sorun çıkmaz değil mi?Hocam koskoca Microsoft 16 dolarınıza kalmadı ya mantıklı bir açıklaması illaki vardır ve yarın ararsanızda yardımcı olurlar korkmanıza gerek yok.
Eki Görüntüle 1685282
Hocam olmuyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Yarına bırakıyorum o zaman sorun çıkmaz değil mi?
Yok hocam çok yardımcı oluyorlar zaten başka da bir şey yapamazsınız beklemekten bu arada para çekilen hesabınız başka bir hesap olabilir yoksa site dandik flan değil koskoca microsof öyle bir şey yapmaz o hesaba kayıtlımı kartınız bir kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.