Game Pass alınır mı?

Hocam teşekkürler. Fakat Online desteği var mı? Online için PS Plus gibi para vermek mi gerek?

EA oyunları, Yakuza oyunları, FH4, Sea of Thieves gibi Microsoft oyunları, son olarak Bethesda oyunları gelmişti sisteme. Oyunlar için bütçen kısıtlıysa çok iyi bir alternatif Gamepass, almanı öneririm.
Peki hocam kaç aylık alayım sizce ? Oyun fiyatları baya gözüme batıyor bu aralar bu son çarem.

Peki hocam kaç aylık alayım sizce? Oyun fiyatları bayağı gözüme batıyor bu aralar bu son çarem.

Hocam bir süre öncesine kadar Live Gold bugu ile 1 yıllık alınıyordu, şu an sadece aylık var sanırım.
Eğer daha fazla süreli alabiliyorsanız 3-6 ay bence ideal.
Sanırım daha fazla sürelisi varmış. Ben 3 ay alırdım muhtemelen.

Hocam merhaba rica etsem Discord gelir misiniz Game Pass ile alakalı bir şey konuşacağım
KıvanÇ#0108

Hocam merhaba rica etsem Discord gelir misiniz Game Pass ile alakalı bir şey konuşacağım
KıvanÇ#0108
Hocam üzgünüm, şuan pek müsait değilim.
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim yardımlarınız için. 3 aylık almaya karar verdim. eğer seversem 6 aylık almayı düşünüyorum. Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…