Game Pass alınır mı?

Beyefendi_Haydo

Hectopat
Daha fazla  
Selam, iyi geceler. Nasılsınız?
1 aylık Game Pass almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Steam'den tek 1 oyun mu alayım yoksa Game Pass mi?
Ve Game Pass alırsam oyunları nereden indireceğim?

Game Pass'i alınca uygulama yüklüyor sun oradan yükleniyor Game Pass daha mantıklı Forza 5 falan oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, iyi geceler. Nasılsınız?
1 aylık Game Pass almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Steam'den tek 1 oyun mu alayım yoksa Game Pass mi?
Ve Game Pass alırsam oyunları nereden indireceğim?

Bunun cevabı siz ve tercihleriniz. Alacağınız oyun Online ve bir aydan fazla oynanacak oyun ise keza bütçenize de uygunsa satın almak mantıklı. Ayrıca koleksiyona önem veriyor ve Steam kütüphanemde bulunsun diyorsanız da almak mantıklı. Ancak bunların dışındaki durumlar geçerli ise Game Pass alıp birçok oyunu denemek mantıklı. Karar siz ve yaklaşımınız aslında.

Aslında alıp almama mantığı basit, sık sık oyun bitiriyorsan ve hikayeli oyun seviyorsan Game Pass, yok bir oyunla saatler geçiren biriyim diyorsan(mesela hayatta kalma oyunları gibi) o zaman tek oyun almak daha mantıklı. Ek olarak alıp almamakta kararsız kaldığın bir oyun varsa uzun süre oynayacağın(yine hayatta kalma veya strateji türü vs.) Alıp deneme yapabilirsin 1 aylık. 1 ay sonra hala oynayasın geliyorsa oyunu satın alırsın, yanında ekstra oynayabileceğin oyunlarda artısı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı