Game Pass alınır mı?

Yunusemre005

Hectopat
Daha fazla  
Şu an aylık 80 lira, normalde oyunları aylık almaktan yana değildim fakat oyunlar çok pahalı ve Steam TL'den vazgeçince bazı oyunların fiyatları da artacak. Bana bu konuda bir akıl verin. Sizce para biriktirip indirimlerde almak mı yoksa 80 bu, 20 lira da Spotify aylık 100 lira vermek mi?

Kendimce yaptığım liste;
Starfield - 900 lira.
F1 Manager 2023 - 470 lira.
Cities Skylines 2 - 650 lira.
Lies of P - 1000 lira.
AC origins/odyssey - 1.400 lira.
Atomic hearts - 720 lira.
Back 4 Blood - 250 lira.
Dishonored 1/2 - 350 lira.
FIFA 23 - 1000 lira.
F1 22 - 600 lira.
Fallout serisi - 700 lira.
Far Cry 5 - 400 lira.
FS 22 - 300 lira.
Football Manager 2023 - 700 lira.
Forza 5 - 600 lira.
Grim fandango Remastered - 25 lira.
Halo + infinite - 1.800 lira.
Hitman - 400 lira.
Mass Effect serisi - 400 lira.
Microsoft Flight Simulator - 1.000 lira.
Mirror Edge - 200 lira.
NFS Unbound - 1.200 lira.
Star Wars Jedi: Fallen Order - 280 lira.
Yakuza serisi - 3.000 lira.

Toplam = 18 bin lira.
1 senede Game Pass = 960 lira.

Ben aldım da siz her ay 80 + 20 şeklinde ödemeyi düşünüyorsunuz o oluyor mu bilmiyorum lütfen o konuyu araştırın çünkü ben abonelikleri yönet kısmından "abonelik yenilenmesini" kapatıp hemen ardından tekrar 80 lira vererek satın aldım. Siz bir hevesle 80 diye bu ay alırsınız, sonra önümüzdeki ay zam gelince yeni fiyattan aboneliği yenilecek şeklinde gösterirse hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Tekrar söylüyorum böyle olacak demiyorum, bilmiyorum. Ben uzun süreli nasıl alınır diye araştırırken yarım yamalak bilgimle öyle anladım, dediğim gibi yaptım. Ayrıca eğer oynama alışkanlıklarınız yani bir kere oynar bitiririm bir daha pe bakmam derseniz ve yoğunluğunuz müsaitse abonelik sistemini tavsiye ederim.

Ben aldım da siz her ay 80 + 20 şeklinde ödemeyi düşünüyorsunuz o oluyor mu bilmiyorum lütfen o konuyu araştırın çünkü ben abonelikleri yönet kısmından "abonelik yenilenmesini" kapatıp hemen ardından tekrar 80 lira vererek satın aldım. Siz bir hevesle 80 diye bu ay alırsınız, sonra önümüzdeki ay zam gelince yeni fiyattan aboneliği yenilecek şeklinde gösterirse hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Tekrar söylüyorum böyle olacak demiyorum, bilmiyorum. Ben uzun süreli nasıl alınır diye araştırırken yarım yamalak bilgimle öyle anladım, dediğim gibi yaptım. Ayrıca eğer oynama alışkanlıklarınız yani bir kere oynar bitiririm bir daha pe bakmam derseniz ve yoğunluğunuz müsaitse abonelik sistemini tavsiye ederim.
Duygusal bağım olmadığı oyunları tekrar tekrar girmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı