Geçen ay almıştım yaptığım en mantıklı hareket. Şöyle ki o kadar oyun indirdim ki yeni bir depolama birimi bile almayı düşünüyorum. 
Geçen ay almıştım yaptığım en mantıklı hareket. Şöyle ki o kadar oyun indirdim ki yeni bir depolama birimi bile almayı düşünüyorum.![]()
İlk başta neyle karşılaşacağımı bilemediğim için 30 TL'ye 1 aylık aldım. Tekrar uzatacağım.Kaç aylık aldınız hocam 3 aylık olanı ne kadardı mesela hatırlıyor musunuz?
Evet en mantıklısı zaten. Game Pass'te olan orta halli bir oyunun fiyatı Steamde 200-300 lira civarı. 300 liraya maksimum 1 haftada bitecek bir oyun almaktansa aynı fiyata neredeyse 1 yıllık Game Pass alınabiliyor.Hocam almak çok mantıklı pederin istediği oyunlar vardı neredeyse hepsi var alıyorsun oynuyorsun birnevi oyunu kiralamış oluyosun ucuza geliyor.
Hocam almak çok mantıklı pederin istediği oyunlar vardı neredeyse hepsi var alıyorsun oynuyorsun birnevi oyunu kiralamış oluyosun ucuza geliyor.
Evet en mantıklısı zaten. Game Pass'te olan orta halli bir oyunun fiyatı Steam'de 200-300 lira civarı. 300 liraya maksimum 1 haftada bitecek bir oyun almaktansa aynı fiyata neredeyse 1 yıllık Game Pass alınabiliyor.![]()
HDD içine kurdum, fakat ondan olduğunu sanmam. Steam sürümü de HDD içinde ve hızlı açılıyor.Çok da yavaş açılmıyor maksimum 1 dakika sürüyor. HDD ye kurduysanız yavaş olabilir.
Neredeyse her gün farklı bir oyun oynuyorum FPS düşüşü yaşamadım, yaşadıysam da fark etmedim.Dediğim gibi eğer Game Pass de bir FPS düşüşü yaşanmıyor ise alacağım. Zaten geri kalan her şey çok mantıklı.
Sizin grafik kartınız ne idi?Dediğim gibi eğer Game Pass de bir FPS düşüşü yaşanmıyor ise alacağım. Zaten geri kalan her şey çok mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.