Xbox Game Pass almaya değer mi?

wooziga

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HS

RAM: 16 GB DDR5 (4800 MHz)

Depolama: 512 GB NVMe SSD

Ekran: 15.6" FHD (1920x1080), 144Hz IPS

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB
Meslek
Öğrenci
Game Pass almayı düşünüyorum ama aklımda tek bir oyun var: FIFA sadece bu oyun için aylık game Pass Ultimate almak mantıklı mı sizce? Arada sırada başka oyunlara da bakarım belki ama ana hedef EA FC oynamak. Kendi deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Game Pass almayı düşünüyorum ama aklımda tek bir oyun var: FIFA sadece bu oyun için aylık game Pass Ultimate almak mantıklı mı sizce? Arada sırada başka oyunlara da bakarım belki ama ana hedef EA FC oynamak. Kendi deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kaliteli oyunlar var, alınabilir fakat sadece FC oynayacaksanız oyunun indirime girmesini bekleyebilirsiniz.

Direkt FIFA'yı satın al her ay para vermek yerine. 26 Haziran'da Steam indirimlerinde düşer bayağı.

Hocam tek oyun icin alacaksan İtemsatış'ta daha cuzzi miktarlara Game Pass'li hesap satiyorlar onlardan al o kadar para bayilmana gerek yok bence

Hocam tek oyun icin alacaksan İtemsatış'ta daha cuzzi miktarlara Game Pass'li hesap satiyorlar onlardan al o kadar para bayilmana gerek yok bence.

Hocam amacım sadece herhangi bir FIFA oyununu oynamak item satıştan hesap aldım ama patladı o yüzden dedim veya onun yerine direk indirimde Steam'den mi almalıyım?

Hocam amacım sadece herhangi bir FIFA oyununu oynamak item satıştan hesap aldım ama patladı o yüzden dedim veya onun yerine direk indirimde Steam'den mi almalıyım?

Ben de kullanmistim problem yasamadim o yuzden onerdim eger boyle kotu bir aniniz varsa bence Steam'den almakta mantikli eskisine gore fiyatlari ucurmus olsalarda hala mantikli bence

Sadece FIFA oynayacaksan tabii ki Steam'den al. Her ay sadece FIFA için Game Pass'e para vermeye değmez. Daha ucuza denk geliyorsa EA appden veya Epic'ten'de alabilirsin. Benim tavsiyem yeni FIFA'lar yerine eski FIFA'ları oynaman çeşitli yollarla ücretsiz indirerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı