Xbox Game Pass almaya değer mi?

Onlarda Online oynayamiyorsun.

Eğer derdi Online oynamaksa zaten parayı biriktirip FC26 çıktığında onu alsın. FC 25'in Online kısmı artık bitti çünkü rekabet yok. Oyun en güçlü kartları herkese dağıtıyor resmen. Aboneliklere yakında eklendiğinde de rekabet olayı tamamen biter. Yani amacı Online da rekabetse FC 25 almasın artık.

Eğer derdi Online oynamaksa zaten parayı biriktirip FC26 çıktığında onu alsın. FC 25'in Online kısmı artık bitti çünkü rekabet yok. Oyun en güçlü kartları herkese dağıtıyor resmen. Aboneliklere yakında eklendiğinde de rekabet olayı tamamen biter. Yani amacı Online da rekabetse FC 25 almasın artık.

Online için alacak olsun veya olmasın İtemsatış gibi sitelerden alınan neredeyse hiçbir paylaşımlı hesabın ömrü yok. Mantıklı olan oyunu satın almak zaten indirim dönemi başlıyor yakında.

fifa 23 olan bir hesabım vardı fakat kayboldu muhtemelen ea fc almaktan vazgeçtim big ambitions alabilirim.
Sadece FIFA oynayacaksan tabii ki Steam'den al. Her ay sadece FIFA için Game Pass'e para vermeye değmez. Daha ucuza denk geliyorsa EA appden veya Epic'ten'de alabilirsin. Benim tavsiyem yeni FIFA'lar yerine eski FIFA'ları oynaman çeşitli yollarla ücretsiz indirerek.

Online için alacak olsun veya olmasın İtemsatış gibi sitelerden alınan neredeyse hiçbir paylaşımlı hesabın ömrü yok. Mantıklı olan oyunu satın almak zaten indirim dönemi başlıyor yakında.

Online için almayacağım sadece td ve oyuncu kariyeri için alacağım bir de sizce Steam'deki girecek olan indirim epictekinden daha ucuza denk gelir mi Epic'te yaklaşık 800 TL.

FIFA 23 olan bir hesabım vardı fakat kayboldu muhtemelen EA FC almaktan vazgeçtim big ambitions alabilirim.

Online için almayacağım sadece td ve oyuncu kariyeri için alacağım bir de sizce Steam'deki girecek olan indirim epictekinden daha ucuza denk gelir mi Epic'te yaklaşık 800 TL.

Sadece kariyer için oynayacaksan bence ya çeşitli yollarla ücretsiz indir ya da paylaşımlı hesap satın al güvenli bir yerden. Online'la işin yoksa bence eski FIFA'ları oyna zaten. Epic'ten daha ucuza denk gelir mi orasını pek bilemiyorum ama bence hemen hemen benzer fiyatta olurlar.

Evet orası doğru fakat amacı sadece kariyer oynamaksa zaten para bile vermesin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı