Game Pass artık Yama/Mod kurulabiliyor

Makaleler
1
Arkadaşlar Insider kullanıcılarına açık olan dosya yönetim gibi yenilikler artık resmi olarak Xbox PC uygulamasına eklendi. Güncellemeyi yapmayı unutmayın. Gelen yenilikler.

-Oyunlarınız dosyalarını istediğiniz yere kurabileceksiniz.
-Aynı zamanda dosyalara erişiminiz olacak. Dolayısıyla yama/mod istediğiniz gibi kurabileceksiniz.

Not: Mod desteği her oyunda yok. Ama bu güncelleme ile daha fazla oyuna eklemişler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten oyunları modlama seçeneği açıktı, ana dosyalara erişim yoktu. Onu da modlama yapılabilen oyunlara ana dosyalara erişimi açıyordu. Veya windows 11'de var özellik bilmiyorum.

Zaten oyunları modlama seçeneği açıktı, ana dosyalara erişim yoktu. Onu da modlama yapılabilen oyunlara ana dosyalara erişimi açıyordu. Veya windows 11'de var özellik bilmiyorum.
Artık tüm oyunların dosyalarına erişim açık, modlaması olmayan oyunlarda dahil.
Formattan sonra oyunları direk gösterebilecek miyiz? Game Pass kullandığım zaman formattan sonra oyunlar sıkıntı çıkarıyordu.
Hocam demek istediğinizi tam anlayamadım. Nasıl yani?

Hocam benim bildiğim formattan sonra oyunları yeniden yüklememiz gerekiyor. Bu hala geçerli mi?
Forza Horizon 4 oynuyordum formattan sonra Game Pass onu görmüyordu. Bayağı uğraşmıştım ama becerememiştim.
Hocam o konuda bir bilgim yok maalesef. Güncelleme notlarında da öyle bir şeye rastlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı