ExplosiveTR
Hectopat
Daha fazla
- Anakart
- RX 6800
- İşlemci
- Ryzen 5 5600
Arkadaşlar hemen forumdan linkler atmadan önce dinleyin. Game Pass üzerinden yüklediğim CoD MW 3 oyununa giriş yaparken 0x0 hatası aldım. Araştırmalar sonucunda bir şeyler yaparak bunu çözdüm. Fakat oyuna girerkende bu sefer de safe mod uyarısı veriyor.
Burada ne dersem diyeyim açılış ekranı geliyor ve bar hafif ilerledikten sonra tak diye hata vermeden kapanıyor. Oyunu tekrar açtığımda ise tekrardan 0x0 hatası veriyor. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. Ne yaparsam yapayım çözülmedi.
Arkadaşlar merhaba uzun denemeler sonunda problemi çözebildim. Oyunun hile koruması bazı programları tehlikeli olarak algılıyor. Steam üzerinde oynarken bu sorunla karşılaşmamam işin tuhaf tarafı tabii. Şimdi çözüme geçelim.
Burada ne dersem diyeyim açılış ekranı geliyor ve bar hafif ilerledikten sonra tak diye hata vermeden kapanıyor. Oyunu tekrar açtığımda ise tekrardan 0x0 hatası veriyor. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok sevinirim. Ne yaparsam yapayım çözülmedi.
Arkadaşlar merhaba uzun denemeler sonunda problemi çözebildim. Oyunun hile koruması bazı programları tehlikeli olarak algılıyor. Steam üzerinde oynarken bu sorunla karşılaşmamam işin tuhaf tarafı tabii. Şimdi çözüme geçelim.
- Belgelerim klasörünün altında "Call of Duty" dosyası varsa silin. Bende yoktu, olup olmaması önemli değil varsa silin.
- Sistem yapılanmasına giriyoruz. Açılan ekrandan Hizmetler'e giriyoruz.
- Tüm Windows hizmetlerini gizle seçeneğini seçip büyük öneme sahip olmayan hepsinin tikini kaldırıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
- Win ayarlarından yüklü uygulamalara giriyoruz ve Call of Duty'yi buluyoruz ve seçeneklerden sırayla durdur, onar ve sıfırla diyoruz.
- C:\XboxGames\Call of Duty\Content\bootstrapper.exe dosyasını çalıştırıp uyarı vermesi durumunda hayır diyoruz.
- Bende bu aşamaları yapınca oyun çalıştı. Şimdi zaman alan kısma gelelim. Sistem yapılanmasındaki hizmetler sekmesine tekrar girip deneme yanılma yapmamız gerekiyor. Sorunun hangi hizmette olduğunu bulmak biraz zaman alacak. Bende "goodbyedpı" sebebiyle olmamıştı.
Son düzenleme: