Game Pass Core alınırsa mevcut aboneliğe ilave olur mu?

ktskn

Hectopat
Daha önce 12 aylık Gold ve 1 aylık Ultimate aldım yani zam gelmeden 1 yıllık aldım. Tekrar zam gelecek ve gelmeden 6 aylık daha almak istiyorum ama Gold kalktı yerine Core geldi. Alsam mevcut aboneliğe ilave olur mu yoksa sadece konsolda mı oynayabilir olurum?

Cevaba gerek kalmadı. Zaten böyle bir şey mümkün değilmiş. Umarım kod ile aktive edebilirim çünkü kod satın alacağım.
Screenshot_20231030_173924_Chrome.jpg

Aboneliğin ultimate ise sadece ultimate alarak uzatabilirsin.
Evet onu da farkettim. 480TL vererek 4 aylık alsam mı diye düşünüyorum ama değmez gibi geliyor. Temmuz'a kadar keyfini çıkarayım bari.

Aklıma şu an mantıklı bir şey geldi. Mevcut aboneliği iptal edip bitiş tarihine kadar devam ettir desem, sonra abonelik alsam? Olmaz mı bu şekilde? Üstüne eklemez mi?

Aklıma şu an mantıklı bir şey geldi. Mevcut aboneliği iptal edip bitiş tarihine kadar devam ettir desem, sonra abonelik alsam? Olmaz mı bu şekilde? Üstüne eklemez mi?
Yine de devam eden abonelik ultimate olacağı için fark eden bir şey olmaz maalesef. Aboneliği tamamen iptal ettirip kalan süre için ücret iadesi alabilir ve en baştan 3 yıla kadar Core abonelik alıp üstüne 1 ay Ultimate alarak tamamını Ultimate aboneliğe çevirebilirsiniz önceden yaptığınız gibi. Ancak ödeyeceğeniz ücret biraz fazla olabilir.

Sürekli 1 ay alıp Ultimate'i uzatmak mı daha ucuza geliyor yoksa para iadesi aldıktan sonra 3 yıl Core + 1 ay Ultimate abonelik almak mı daha ucuza geliyor bir hesabınızı yapın. Hangisi daha ucuzsa o şekilde ilerleyin bence.

Yine de devam eden abonelik ultimate olacağı için fark eden bir şey olmaz maalesef. Aboneliği tamamen iptal ettirip kalan süre için ücret iadesi alabilir ve en baştan 3 yıla kadar Core abonelik alıp üstüne 1 ay Ultimate alarak tamamını Ultimate aboneliğe çevirebilirsiniz önceden yaptığınız gibi. Ancak ödeyeceğeniz ücret biraz fazla olabilir.

Sürekli 1 ay alıp Ultimate'i uzatmak mı daha ucuza geliyor yoksa para iadesi aldıktan sonra 3 yıl Core + 1 ay Ultimate abonelik almak mı daha ucuza geliyor bir hesabınızı yapın. Hangisi daha ucuzsa o şekilde ilerleyin bence.
1 yıllık core aboneliği 800TL, 3 yıllığı 2400TL. Ultimate ise 3 yıllık 7200TL tutuyor. Gerçi zamdan sonra çok ucuzmuş diyeceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı