Game Pass/EA Play Titanfall 2 silinmiyor

Hamsi ismaH

Hectopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
728
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Titanfall 2'yi silmek istedim. EA Desktop'ta kaldır tuşunu bulamadım. Xbox Game Pass'te de sil tuşu yok. Ben de Denetim Masası'ndan sildim. Sonra Xbox Game Pass'e geçtim. Oyun hala gözüküyor ve oyna tuşu aktif duruyordu. Ben de rahatsız oldum. EA Desktop'u ve Xbox Game Pass'i kapatıp açtım. Düzelmedi. Sonra oyna tuşuna basarsam ne olur merakıyla bastım. EA Desktop açıldı ve oyun yüklü değil uyarısı verdi. Ben de yükleyeyim sonra yüklenirken iptal ederim, Game Pass'ten de silinir ve artık gözükmez diye düşündüm. İndir tuşuna bastım ve EA Desktop inmesi için hazırlık yapmaya, hesaplama yapmaya başladı. Ama 40 dakikadır hala bir şey değişmedi. İptal et tuşu da çalışmıyor.
 

Dosya Ekleri

  • 1618046570279.png
    1618046570279.png
    298,9 KB · Görüntüleme: 142
bu sorunu çözebilen oldumu acaba

daha önce steamden ea play abonesi olarak oynadığım oyunları şimdi xbox game passe geçtiğimde oynıyamıyorum. yukarda arkadaşın söylediği sorunların aynısını yaşıyorum
 
Merhaba bende şu an bu sorunu yaşıyorum. Hairici uyulamalarla denedim silmiyor. Program kaldırdan ve EA Play uygulamasından denedim silemiyorum. Direk delete yapıp silemiyorum. Utanmasa format atınca bile orada kalacak. Yardımcı olur musunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı