Game Pass gibi bir servis PS5 de gelir mi?

Hocam ben Fast Paced Multiplayer oyunları sevdiğim için Xbox alırdım, Xbox'ın zaten ilk çıkışında bu tür oyunlar yanındaydı ve onlar sayesinde bu kadar gelişme kaydedildi, Xbox'ta kötü oyun yok demiyorum elbette güzel hikayeli oyunlar var ama PS5'te ki Exclusive hikaye odaklı oyunlarla yarışabilecek derecede oyunlar fazla değil.
Ayrıca bir başka sebep veriyim, Microsoft en azından Türkiye'yi düşünüyor, PlayStation biraz fazla aşırıya kaçıyor sanki fiyatlandırmada, Xbox ile PC'de ki fiyatlar aynı, birkaç tane istisna var.
evet yarışamaz ama ubisoftuda çatısına katarsa çok güzel olur bu arada ben yurt dışından alıcam arayüzü türkçemi olur ingilizcemi

Dili değiştirebiliyor olmanız lazım, nereden alındıysa oranın dilinde gelir menüden değiştirirsiniz.
şey ablam abd den alıcakta o orda yüksek lisans yapıyor
Dili değiştirebiliyor olmanız lazım, nereden alındıysa oranın dilinde gelir menüden değiştirirsiniz.
bide game pass aldığımda 3. parti oyunlar ne kadar oluyor ve xbox one oyunları serie x de çalışırmı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı