ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 5 Haziran 2021 #1 Xbox Game Pass satın aldım ve EA Desktop ile Crysis 3'ü indirdim. Ancak kurulumda Türkçe seçmeme rağmen oyun Türkçe değil. Ne yapmalıyım?
Xbox Game Pass satın aldım ve EA Desktop ile Crysis 3'ü indirdim. Ancak kurulumda Türkçe seçmeme rağmen oyun Türkçe değil. Ne yapmalıyım?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Haziran 2021 #2 Oyun içinden değiştirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 5 Haziran 2021 #4 CBum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi de ara sahnedeki konuşmalar kesildi. Artı 0 Eksi
CBum dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi de ara sahnedeki konuşmalar kesildi.
CBum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 7.355 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Alanya Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms İşletim Sistemi: Windows 11 Pro Telefon: Samsung Galaxy A52 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #5 ekmeğin altındaki etiket dedi: Şimdi de ara sahnedeki konuşmalar kesildi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben de aynısını yaptım ancak öyle bir sorun olmadı. Bende de Game Pass. Artı 0 Eksi
ekmeğin altındaki etiket dedi: Şimdi de ara sahnedeki konuşmalar kesildi. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben de aynısını yaptım ancak öyle bir sorun olmadı. Bende de Game Pass.
KS KS ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 5 Haziran 2021 #6 CBum dedi: Nasıl yani? Ben de aynısını yaptım ancak öyle bir sorun olmadı. Bende de Game Pass. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ben de. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan görmüştüm. Artı 0 Eksi
CBum dedi: Nasıl yani? Ben de aynısını yaptım ancak öyle bir sorun olmadı. Bende de Game Pass. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ben de. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan görmüştüm.