Xbox Game Pass ile FH5 ilerlemesini bilgisayardan konsola aktarma

kasm001

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Game Pass Ultimate aboneliği ile PC'den Forza Horizon 5 oynuyorum. Çok sağlam bir ilerleme kaydettim. Bugün de Xbox Series X aldım ve hesabımla giriş yaptım ama oyunu konsola henüz indirmedim. Oyunu yüklediğimde direkt kaldığı yerden devam eder mi yoksa konsolda sıfırdan mı başlatır? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hesap, aynı Game Pass ile girerseniz ilerlemeniz kaldığı yerden devam eder.
PC’de oynadığım gamepass hesabıyla konsola giriş yaptım. Pc’deki oyunu silmeme gerek var mı henüz konsola indirmedim de ona göre hareket edeyim dedim. Ofiste pcden oynayıp eve geçince konsoldan oynayabilir miyim yani

PC'de oynadığım Game Pass hesabıyla konsola giriş yaptım. PC'deki oyunu silmeme gerek var mı henüz konsola indirmedim de ona göre hareket edeyim dedim. Ofiste PC'den oynayıp eve geçince konsoldan oynayabilir miyim yani

Oynayabilirsin ama Game Pass Ultimate'in olması lazım diye biliyorum. Hem konsolda hem de PC'de üyeliğinin aktif olması için.

Game Pass'in 3 sürümü var. Biri PC biri konsol biri de her ikisini kapsıyor. Eğer her ikisinde de oynamak istiyorsan Game Pass Ultimate almalısın. Onun dışında keyfine bak, rahat rahat oynayabilirsin farklı platformlarda. İyi oyunlar!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı