bjkbugrabjk
Kilopat
Daha fazla
hocam aynı hatayı bende alıyorum hayatımda xbox kadar kötü bi müşteri hizmetleri görmedim canlı hatta aramaya bağlanıyorum bana bölgenizi kontrol edin diyor allah allah sence ben bunu hiç düşünememişmiyimdir canlı sohbete bağlanıyorum kimse yok ne lanet bi iştir anlamadım windows ayarlarına kadar tüm ayarları kontrol ettim üstüne pcnin konumu bile açtım yok yinede bölge hatası çözümünü bilen varsa yazsın lütfenXbox Game Pass PC uyeligi almak istiyorum fakat 'incorrect region' hatası alıyorum. Ne yapmam gerek?
Hocam bütün kartlarimi sildim ve tek bir kart ekledim. Daha sonra 24 saatten fazla bekledim dün gece bu saatlerde denedim ve aldim su anda gamepass aboneligim var. Sende bi denehocam aynı hatayı bende alıyorum hayatımda xbox kadar kötü bi müşteri hizmetleri görmedim canlı hatta aramaya bağlanıyorum bana bölgenizi kontrol edin diyor allah allah sence ben bunu hiç düşünememişmiyimdir canlı sohbete bağlanıyorum kimse yok ne lanet bi iştir anlamadım windows ayarlarına kadar tüm ayarları kontrol ettim üstüne pcnin konumu bile açtım yok yinede bölge hatası çözümünü bilen varsa yazsın lütfen
Eyvallah dostum deneyeceğimHocam bütün kartlarimi sildim ve tek bir kart ekledim. Daha sonra 24 saatten fazla bekledim dün gece bu saatlerde denedim ve aldim su anda gamepass aboneligim var. Sende bi dene
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.