Çözüldü Game Pass iptal edilirse oyun verilerim silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam. Yaklaşık 2 aydır Game Pass Ultimate aboneliği kullanıyorum. İnanılmaz güzel bir şey. Hem Online var hem de hiçbir oyunu satın almadım en iyi oyunlar bedavaya geliyor. Kütüphanede sahip olunan oyunlar yok zaten :D

Şimdi iki farklı soru soracağım:

• Game Pass ile aldığım oyunu oynayıp ilerledikten sonra silsem, sonra tekrar indirsem oyun verilerim ilerlemem durur mu?
  • Game Pass ile aldığım oyunu oynayıp ilerleyip sonra Game Pass aboneliğimi iptal etsem, o oyundaki verilerim de silinir mi? Para ile alsam ilerlemem durur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Game Pass aboneliğiniz bittiğinde verileriniz silinmez. Ben 3 ay boyunca kod alarak kullandım ve bazen gecikmeli şekilde yeni abonelik aldım. Oyun verilerim hiçbir şekilde silinmez. Kodla değil de normal abonelikle yani kartla ödemeli olarak alıyorsanız da kartınızda para yoksa oynayamazsınız ama verileriniz silinmez. Karta para attıktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Selam. Yaklaşık 2 aydır Game Pass Ultimate aboneliği kullanıyorum. İnanılmaz güzel bir şey. Hem Online var hem de hiçbir oyunu satın almadım en iyi oyunlar bedavaya geliyor. Kütüphanede sahip olunan oyunlar yok zaten :D

Şimdi iki farklı soru soracağım:

• Game Pass ile aldığım oyunu oynayıp ilerledikten sonra silsem, sonra tekrar indirsem oyun verilerim ilerlemem durur mu?
  • Game Pass ile aldığım oyunu oynayıp ilerleyip sonra Game Pass aboneliğimi iptal etsem, o oyundaki verilerim de silinir mi? Para ile alsam ilerlemem durur mu?
Çok kesin bir bilgi ile yazmamakla beraber;
İlk sorunu cevaplayım, silip tekrar yüklemede herhangi bir veri silinmez.
İkinci sorunu da cevaplarsak, bildiğim kadarı ile Game Pass Aboneliğiniz bittiğinde o oyundaki ilerlemeniz silinir. Misal, Forza Horizon 4 oynadığınızı düşünelim. Game Pass ile hesabınızı geliştirdiniz ancak game pass üyeliğiniz bitti. O oyundaki verileriniz silinir. Ancak game pass üyeliğiniz devam ederken FH4'ü indirimli bir şekilde alırsanız ilerlemeniz kaybolmaz. Birde game pass üyeliğiniz bittikten sonra xbox üzerinden aynı hesapla FH4 alırsanız hesabınızdaki ilerleme kaybolur mu o konuda bir fikrim yok maalesef.

Game Pass aboneliğiniz bittiğinde verileriniz silinmez. Ben 3 ay boyunca kod alarak kullandım ve bazen gecikmeli şekilde yeni abonelik aldım. Oyun verilerim hiçbir şekilde silinmez. Kodla değil de normal abonelikle yani kartla ödemeli olarak alıyorsanız da kartınızda para yoksa oynayamazsınız ama verileriniz silinmez. Karta para attıktan sonra kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Çözüm
O zaman çok iyi teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı