A Plague Tale serisine çok sıcak bakamıyorum hocam gerilimi pek sevmiyorum.Hikaye seviyorsanız a plague tale serisini oynayabiliriz. Oynanış biraz kısır kalabilir.
AC serisini oynayabilirsiniz.
Dead Space serisi güzeldir, 3. oyun hariç.
Dishonered serisini özellikle öneririm.
Listeye aldım hocam teşekkürler.ninja gaiden
Doom Eternal'ı oynadım hocam, Dark Ages'e bakayım hocam.Doom Eternal ve Doom Dark Ages oneririm.
Rpg seviyorsanız hocam Bethasda oyunlarını kaçırmayım derim. Fallout, Starfield gibi vs.A Plague Tale serisine çok sıcak bakamıyorum hocam gerilimi pek sevmiyorum.
AC serisini Valhalla dışında hepsini bitirdim Valhalla çok tekrar ettiği için bıraktım.
Dead Space ile Dishonored'ı listeme aldım teşekkürler hocam.
RPG'ye bayılırım hocam. Fallout serisini en son New Vegas ile kapatmıştım bi tekrar dönebilirim.Rpg seviyorsanız hocam Bethasda oyunlarını kaçırmayım derim. Fallout, Starfield gibi vs.
New Vegas gerçekten vuruş hissi hariç güzel oyundur. Starfield'ın teknik kısmından dolayı ben de saramamıştım ancak tekrar bir şans verilir diye düşünüyorum.RPG'ye bayılırım hocam. Fallout serisini en son New Vegas ile kapatmıştım bi tekrar dönebilirim.
Starfield'ı önceden denemiştim bana dünyası çok dolu dolu hissettirmemisti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.