Çözüldü Xbox Game Pass oyunları yavaş indiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Hocalarım selamlar, 100 Mbps internet paketim var Türksat Kablonet'ten. Game Pass'den oyun indirdiğimde ise düşük hızda indirdiğini görüyorum sebebi nedir? Windows ayarlardan Teslim İyileştirme'den indirme seçenekleri mutlak bant genişliği seçtim 2 seçeneği de işaretleyip 500 yazdım. Sonuç aynı.

Ekran görüntüsü 2025-04-24 151050.png

Ekran görüntüsü 2025-04-24 150611.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-24 151322.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-24 151322.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü bu videoda buldum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gösterilen her şeyi yaptım. O yüzden hangi aşamasında düzeldi bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar izleyip deneyebilir.
Hocalarım selamlar, 100 Mbps internet paketim var Türksat Kablonet'ten. Game Pass'den oyun indirdiğimde ise düşük hızda indirdiğini görüyorum sebebi nedir? Windows ayarlardan teslim iyileştirme'den indirme seçenekleri mutlak bant genişliği seçtim 2 seçeneği de işaretleyip 500 yazdım. Sonuç aynı.

Eki Görüntüle 2476832

Eki Görüntüle 2476833

Sadece Xbox özel bir şey mi Steam veya epicdede var mı bu durum?

Eki Görüntüle 2476846
Steam bu şekilde.

Eki Görüntüle 2476847
Epic'te 80-85 arası geziyor.

İlginç bir sorunumuş GPT sordum şu cevabı verdi:

Delivery optimization" (teslimat optimizasyonu) ayarını kontrol et:

Ayarlar > güncelleme ve güvenlik > teslimat optimizasyonu > "diğer bilgisayarlardan indirmeye izin ver" seçeneğini aç.

Gelişmiş seçeneklerde "bant genişliği sınırı" varsa kaldır.

3. CMD üzerinden DNS sıfırlama:

Yönetici olarak komut Istemi'ni aç, şunu sırayla yaz:

Ipconfig /flushdns
Netsh winsock reset.

Sonra sistemi yeniden başlat.

4. uygulamayı sıfırlamak:

Ayarlar > uygulamalar > Xbox > gelişmiş
Seçenekler > sıfırla.

Bildiğim kadarıyla Xbox oyunları güvenlik amaçlı çeşitli kontrol vb. yaparak indiriyor o yüzden düşük olması normal ama sizinkisi fazla düşük.

Çözümü bu videoda buldum;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gösterilen her şeyi yaptım. O yüzden hangi aşamasında düzeldi bilmiyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar izleyip deneyebilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı