Xbox Game Pass oyunu başka klasöre taşımak

448206

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar selam. Az önce Forza Horizon 5 yükledim. İleride harici SSD alacağım ve oyunu oraya atacağım ancak oyunu nasıl oraya taşıyacağımı bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Oyunu nasıl başka bir SSD'ye taşırım? Teşekkürler. (yüklü uygulamalar penceresinde taşı seçeneği gözükmüyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1846912
Taşıyacağınızın oyunun ayarlar kısmında Sürücüyü değiştir kısmı yok mu? Eğer varsa ona basarak taşıyacağınız diski seçin tamam diyince taşımaya başlayacaktır.
Adsız.png

Geç cevap için kusuruma bakmayın, Forza Horizon 5. Bir türlü nasıl taşıyacağımı bulamadım. Silersem verilerim silinir diye çekiniyorum.
Hocam Forza Horizon dosyaları gizleyen bir oyun sanırım o yüzden taşıyamıyorsunuz biraz araştırayım bulursam cevap yazacağım.

Geç cevap için kusuruma bakmayın, Forza Horizon 5. Bir türlü nasıl taşıyacağımı bulamadım. Silersem verilerim silinir diye çekiniyorum.
Hocam ayarlara girip program ekle veya kaldır kısmına girin ve forza horizon 5 diye aratın 3 noktaya basın taşı diye bir seçenek olması gerekiyor.(fotoğrafı internette buldum kendim çekmedim.)
1688648000014.png

Son düzenleme:
Hocam Forza Horizon dosyaları gizleyen bir oyun sanırım o yüzden taşıyamıyorsunuz biraz araştırayım bulursam cevap yazacağım.

Hocam ayarlara girip program ekle veya kaldır kısmına girin ve Forza Horizon 5 diye aratın 3 noktaya basın taşı diye bir seçenek olması gerekiyor.(fotoğrafı internette buldum kendim çekmedim.)
Eki Görüntüle 1850295

1688651082455.png

Hocam burada da taşı butonu deaktif. Çok ilginç.

Eki Görüntüle 1850371

Hocam burada da taşı butonu deaktif. Çok ilginç.
Hocam Forza Horizon 5 oynadığım için bilmiyorum eğer belgelerim kısmında forza horizon 5 diye bir dosya varsa sil yükle yaptığınızda veriler silinmez diye düşünüyorum veriler belgelere kayıt ediliyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı