Xbox Game Pass para iadesi nasıl alınır?

Kriyop

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Xbox Game Pass'ı iptal etmeyi unuttuğum için para çekti. Herhangi bir yazı yazabileceğim e mail var mı? Aradım ama bulamadım. Kendi sitesinden iade etmeyi denedim ama abonelik bulunamadı diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-26 154116.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-26 154116.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 62
  • Ekran görüntüsü 2025-02-26 154127.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-26 154127.png
    36,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran görüntüsü 2025-02-26 154136.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-26 154136.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 57
Maalesef kendim de yaşamıştım hiçbir şekilde iade edemedim ben de.

Çekmeden önce bilgi alsa güzel olabilir aslında ama öyle olmadığı için bu tarz olaylar yaşanıyor.

Destek ile iletişime geç. Bende Xbox uygulamasından oyun almıştım 1 ay filan geçti destek gibi bir yere yazdım translate gibi bir şey kullanıyorlardı bilgi istediler verdim ancak öyle alabildim parayı.

İlk paylaştığın görselde altta aboneliği iptal et yazıyor. Oraya tıklayınca şu an iptal et ve ödemeni iade al veya sonra ki yenileme tarihine kadar kullanmaya devam et şeklinde iki seçenek çıkıyor. Ödemeni iade al diyince iade yapıyorlar.

Başka konularda gördüm çoğu kişi mail gönderdim iade ettiler falan demişler araştırdım bu tarz bir mail bulamadım.

İlk paylaştığın görselde altta aboneliği iptal et yazıyor. Oraya tıklayınca şu an iptal et ve ödemeni iade al veya sonra ki yenileme tarihine kadar kullanmaya devam et şeklinde iki seçenek çıkıyor. Ödemeni iade al deyince iade yapıyorlar.

O seçenekler gelmedi bende maalesef direk iptal etti.

Satın alma işleminin gözükmesi için sanırım bir süre geçmesi gerekiyormuş şu şekilde mesaj geldi 24 saat içerisinde iade talebi oluşturabilirsem haber vereceğim.

Ne yazık ki bunun anında yapılabilmesi mümkün değil, ancak hemen başlayabilirsiniz!

Lütfen satın alma anından itibaren geri ödeme göndermenin 24 saate kadar sürebileceğini unutmayın. Bunun nedeni ödemenin hala işleniyor olmasıdır. Geri ödeme seçeneğini görmüyorsanız endişelenmeyin, 24 saat sonra kullanılabilir olacaktır :)

Aşağıda geri ödeme almak için gereken tüm bilgileri içeren bir bağlantı bulunmaktadır.

Bu talep gönderildikten sonra, kabul edilip edilmediğini görmenizi sağlayan bir e-posta yanıtı 72 saat içinde alacaksınız. Talebiniz onaylanırsa, geri ödemenizi genellikle 3-5 iş günü içinde alırsınız ancak en az 1 hafta süre tanımalıyız.

Geri ödeme reddedilirse, bu kararla ilgili herhangi bir sorunuz veya anlaşmazlığınız varsa bu e-postaya yanıt vermek isteyeceksiniz.

Satın alma işleminin gözükmesi için sanırım bir süre geçmesi gerekiyormuş şu şekilde mesaj geldi 24 saat içerisinde iade talebi oluşturabilirsem haber vereceğim.

Ne yazık ki bunun anında yapılabilmesi mümkün değil, ancak hemen başlayabilirsiniz!

Lütfen satın alma anından itibaren geri ödeme göndermenin 24 saate kadar sürebileceğini unutmayın. Bunun nedeni ödemenin hala işleniyor olmasıdır. Geri ödeme seçeneğini görmüyorsanız endişelenmeyin, 24 saat sonra kullanılabilir olacaktır :)

Aşağıda geri ödeme almak için gereken tüm bilgileri içeren bir bağlantı bulunmaktadır.

Bu talep gönderildikten sonra, kabul edilip edilmediğini görmenizi sağlayan bir e-posta yanıtı 72 saat içinde alacaksınız. Talebiniz onaylanırsa, geri ödemenizi genellikle 3-5 iş günü içinde alırsınız ancak en az 1 hafta süre tanımalıyız.

Geri ödeme reddedilirse, bu kararla ilgili herhangi bir sorunuz veya anlaşmazlığınız varsa bu e-postaya yanıt vermek isteyeceksiniz.

Hocam iade aldınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı