Xbox Game Pass Starfield açılmıyor

anldznli

Kilopat
@ErenY hocam merhaba, aynı şekilde bende Game Pass kullanıyorum ve premium Update'i satın aldım. Fakat sabah oyunu açmayı denediğimde erken geldiniz diye bir uyarı verdi. Premium Update varken bugün oynayabilmem gerekiyordu bu konuda bir bilginiz var mı acaba yanlış bir yerden mi giriyorum oyuna?

@ErenY hocam merhaba, aynı şekilde bende Game Pass kullanıyorum ve premium Update'i satın aldım. Fakat sabah oyunu açmayı denediğimde erken geldiniz diye bir uyarı verdi. Premium Update varken bugün oynayabilmem gerekiyordu bu konuda bir bilginiz var mı acaba yanlış bir yerden mi giriyorum oyuna?
Belki Standart edition sayfasından oynaya tıklamışsınızdır? İstiyorsanız raporlayayım konu olarak gösterilsin yardımcı olurlar.

Belki standart Edition sayfasından oynaya tıklamışsınızdır? İstiyorsanız raporlayayım konu olarak gösterilsin yardımcı olurlar.

İlk önce ben de standart üzerinden oynamaya çalıştığımı düşündüm. Sürümler kısmından özellikle premium Update'i seçerek açmayı denedim yine de açamadım. Nereden yardım alabileceğimi de bulamadım. Buraya da çok hakim değilim bilmeden bir kural çiğnemek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oyun 6 eylül de cikacak. Oyunu sadece simdi den indirebiliyorsun. 4 gün 14 saat sonra erisime acilacak.
1693561409869.png

Oyun 6 Eylül de cikacak. Oyunu sadece simdiden indirebiliyorsun. 4 gün 14 saat sonra erisime acilacak.
Eki Görüntüle 1926437

6 Eylül'de normal sürümü olanlar için çıkacak ben sırf 1'inde oynamak için premium satın almıştım. Paket içeriğinde de mevcut ama neden açılmadığını anlamadım.

Arkadaşlar ne denersem deneyeyim maalesef Xbox Game Pass ile Starfield premium Update'i açamadım. Yaşadığım proıblemler sonucu Steam'den satın aldım gayet normal bir şekilde oynayabiliyorum. Sanırım Xbox'un pemium Update eklentisinde problem var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı