Çözüldü Game Pass üyeliği parayı çekti ancak üyelik gelmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda_4707

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler arkadaşlar. Ben 6 aylık Game Pass almak istiyordum PC için bugün de aboneliğimin yenilenme günü. Daha öncesinden yanlışlıkla üst üste iki kez satın almıştım ve 2 aylık abonelik gelmişti. Aynı yöntemi deneyerek bugün de 2 aylık aldım. Sıkıntı şurada Microsoft'un web sitesi üzerinden telefon ile satın aldım üyeliği iki kez ama ikisinde de işlem yapılırken bir hata oldu. Para iki kez çekildi. Papara hesabımdan bildirim geldi ancak abonelik gelmedi. Xbox'ın mobil uygulamasından hesabıma baktığım zaman hala bugün yenilenecek şeklinde gözüküyordu. Bunu görünce hesabımdan bir 30 lira daha çekilmesin diye Microsoft'un sitesinden abonelik yenilemeyi kapattım. Sorum şu birkaç saat beklesem abonelik gelir mi yoksa iade için işlem yapmalı mıyım? Bu arada işlem geçmişinde sadece bir tane ödeme gözüküyor iki kez çekti parayı ancak anlamadım dekontları var Papara'da ne yapmalıyım?

support.xbox.com Türkçe yazsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Hocam destekle biraz konuştuktan sonra oradaki bir kişi beni sipariş geçmişine yönlendirdi. Bir tane ödeme gözüküyor (30 lira) ve o da beklemede gözüküyor. İkinci kez ödediğim hala gözükmüyor. Ne yapmalıyım bir tavsiyeniz var mı?

Hocam destekle biraz konuştuktan sonra oradaki bir kişi beni sipariş geçmişine yönlendirdi. Bir tane ödeme gözüküyor (30 lira) ve o da beklemede gözüküyor. İkinci kez ödediğim hala gözükmüyor. Ne yapmalıyım bir tavsiyeniz var mı?
Bilemiyorum hocam, sistemde yoğunluk olacağını da düşünmüyorum. Aklıma bir şey gelmedi.

Bilemiyorum hocam, sistemde yoğunluk olacağını da düşünmüyorum. Aklıma bir şey gelmedi.
Bir de yanıt olarak şey dedi. Eğer bir tane ödeme gözüküyorsa ve o aktif ise ikinci ödemeyi bankanız ile konuşup iadesini isteyiniz diyor. Papara'dan iade talebini nasıl isteyebilirim onunla ilgili bir bilginiz var mı?

destek@papara.comMail atabilir veya arayabilirsiniz. +90 (850) 340 03 40.

Maile cok hizli donuyorlar, arayınca muhtemelen mail at diyebilir haberin olsun.

Mail attım zaten.

... nolu işlemin iptal edilmesini ve para iadesi yapılmasını arz ederim şeklinde bir mail gönderdim.

destek@papara.comMail atabilir veya arayabilirsiniz. +90 (850) 340 03 40.

Maile cok hizli donuyorlar, arayınca muhtemelen mail at diyebilir haberin olsun.
Hocam Papara talebin ulaştığına dair bir mail gönderdi. Papara tarafı tamam galiba parayı iade etme ihtimali ne kadar yüksek bilmiyorum umarım paramı geri alırım. İkinci olarak destekle bayağı konuştuk sonuç olarak sitede gözüken ödemeyi de iptal edip iade almamı önerdiler ancak tabii ki bu da sorunsuz olmadı. Ödeme beklemede gözüküyor ve hiçbir şekilde iptal edemiyorum. Şuan ki game pass aboneliğini iptal etmeye çalıştığımda ise ücret zaten ödendi diyor ve abonelik iptal edilemiyor. Çözüm olarak Microsoft'a da mail atmayı düşünüyorum. 60 liramı kurtarabilir miyim onun derdindeyim. Zaten 6 aylık game pass yalan oldu alamayacağım. Para iadesi gün içinde gelmez herhalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı