Xbox Game Pass Ultimate alınır mı?

Alınmaz Forza5 500TL
Diablo 4 1000TL ben direk oyunları aldım. Zaten oynanacak 2 oyun var diğerleri para etmiyor 30 50 TL.

Kendi envanterini yapmak daha ucuz. 2 konsolu olan biri olarak yazıyorum.
Yakuza serisi, gears serisi, Mafia, wu long, yeni cıkcak Black ops 6, hellblade 2, assasins creed serileri, mw3, doom, lies of p, bannerlord, atomic hearts, Dead by deadlight, Dead space remake daha sayayım mı? Tutarlı konuşmak lazım bazen.

Ben hemn Series X konsolum için hem de PC için kullanıyorum. Gayet memnunum. Tabii sadece 1-2 oyun için alacaksanız mantıksız olabilir. Ben konsolda spor oyunlarını oynamak, PC'de FPS oyunlarını oynamak için aldım. Ortalama 3 tavuk döner parasına birçok oyuna sahip olmak insanı iyi hissettiriyor. :)

İtemsatış'dan 10 liraya alın.
Orada hiçbir oyuna erişimin yok. Dandik oyunlar var sadece

Ben hemn Series X konsolum için hem de PC için kullanıyorum. Gayet memnunum. Tabii sadece 1-2 oyun için alacaksanız mantıksız olabilir. Ben konsolda spor oyunlarını oynamak, PC'de FPS oyunlarını oynamak için aldım. Ortalama 3 tavuk döner parasına birçok oyuna sahip olmak insanı iyi hissettiriyor. :)

Sahip olmuyorsun kiralıyorsun

3 senedir kullanıyorum, açıkçası almayacağım para vermeyeceğim oyunları Game Pass'te denemek oynamak güzel. En son 1,5 senelik aldım 1 senesi bitti. :d hâlâ oluyor mu bilmiyorum ama 6 aylık ya da 1 senelik almak kârlı oluyor. PC Game Pass ile konsol Game Pass ayrı, ve Ultimate ile iki yerde de oynayabiliyorsunuz ortak save filan. 450 oyun var eğer ayda bir oyun oynuyorsan değmez ama sürekli oyun oynuyorsan kesinlikle değer. Şu aralar mafya dışında düzgün oyun eklenmedi ama zaten kütüphanenin geniş olması yeterli.
Avantajlar da Persona DLC'si bedava bu bile yeterli sebep almak için. :d

Ultimate sürümde EA oyunları ve Minecraft gibi seçeneklerde sunuyor.
PC sürümünde de mevcut bunlar. Ultimate sürümünde hem konsolda da, PC'de de erişebiliyorsunuz ve Cloud sistemi mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı