Xbox Game Pass Ultimate en ucuz nasıl alınabilir?

Ben şu an bunu kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
Ürün Microsoft hesabı olarak teslim edilir.

Tek yapmanız gereken Microsoft Store uygulamasından hesaba giriş yapmaktır.

Xbox hesabınıza kendi Xbox hesabınızla giriş yapmalısınız, iki hesap eşleşir ve kendi hesabınıza Game Pass Ultimate özellikleri kullanılabilir.

Tüm oyun içi kayıtlar ve ilerlemeler sizin Xbox hesabınıza kaydedilir. Microsoft hesabı değişse bile kayıtlarınız kendi Xbox hesabınıza kayıtlı kalır.

Xbox hesabı sizin olduğu için oyunlar falan kayıt oluyor hiçbir sıkıntısı kalmıyor. 3 ay bitincede Microsoft hesabıyla alakanız kalmıyor güvenilirlik açısındanda sıkıntı yok.

Konsol için yazdığını görmemiştim hocam size yaramaz o zaman bu.

bilgisayara eklenti kurmanız gerekmektedir öyle key aktifleşecek vs diyorlar. Hiç güvenilir gelmiyor nedense bu eklentiler bana

Ben şu an bunu kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.
Ürün Microsoft hesabı olarak teslim edilir.

Tek yapmanız gereken Microsoft Store uygulamasından hesaba giriş yapmaktır.

Xbox hesabınıza kendi Xbox hesabınızla giriş yapmalısınız, iki hesap eşleşir ve kendi hesabınıza Game Pass Ultimate özellikleri kullanılabilir.

Tüm oyun içi kayıtlar ve ilerlemeler sizin Xbox hesabınıza kaydedilir. Microsoft hesabı değişse bile kayıtlarınız kendi Xbox hesabınıza kayıtlı kalır.

Xbox hesabı sizin olduğu için oyunlar falan kayıt oluyor hiçbir sıkıntısı kalmıyor. 3 ay bitincede Microsoft hesabıyla alakanız kalmıyor güvenilirlik açısındanda sıkıntı yok.

Konsol için yazdığını görmemiştim hocam size yaramaz o zaman bu.
şöyle basit bir şey olsa da ucuzdan alabilsek valla da bulamadım hocam. kafayı yemek üzereyim.

bilgisayara eklenti kurmanız gerekmektedir öyle key aktifleşecek vs diyorlar. Hiç güvenilir gelmiyor nedense bu eklentiler bana
bence de o kadarına güven olmaz ne olur ne olmaz

Şöyle basit bir şey olsa da ucuzdan alabilsek vallahi da bulamadım hocam. Kafayı yemek üzereyim.

Bence de o kadarına güven olmaz ne olur ne olmaz.

Hocam eskiden çok vardı ama Türkiye'de sömürüldüğü için kaldırdılar Türkiye'de. 2 yıl önce 20 TL'ye 3 aylık Xbox Game Pass kodu satılıyordu. Konsolda nasıl işler bilemiyorum ama aynı şekilde Microsoft falan varsa deneyin bence hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı