Game Pass ve Game Pass Ultimate arasındaki fark nedir?

DarylDixxon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Xbox Series S almaya karar verdim. Bu nedenle Game Pass'e baktım. Biri 50 TL Game Pass Ultimate, biri ise normal Game Pass 30 TL. Arasındaki fark nedir kısaca normali alırsam Battlefield, EA Play oyunu olduğu için oynayamayacak mıyım? Eğer normali alırsam hangi oyunları oynayamam? Ultimate alırsam normalde olmayan hangi oyunları oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Xbox Series S almaya karar verdim. Bu nedenle Game Pass'e baktım. Biri 50 TL Game Pass Ultimate, biri ise normal Game Pass 30 TL. Arasındaki fark nedir kısaca normali alırsam Battlefield, EA Play oyunu olduğu için oynayamayacak mıyım? Eğer normali alırsam hangi oyunları oynayamam? Ultimate alırsam normalde olmayan hangi oyunları oynayabilirim?
"Gamepass Ultimate=Xbox Live Gold + xcloud + EA Play + Gamepass PC + Gamepass konsol.

Xbox Live Gold=Xbox için Online oynama üyeliği, aylık 4 oyun veriyor.

Xcloud=henüz Türkiye'ye gelmemiş olan bulut tabanlı oyun sistemi.

EA Play=EA oyunlarının bulunduğu kütüphaneye erişim.

Gamepass PC=Gamepass'ın PC versiyonu, 2021 yılında ek ücret olmadan EA Play'i de bünyesine dahil edecek.

Gamepass konsol=Gamepass'ın konsol versiyonu, sadece Xbox için kullanılanilir.

PC kullanıyorsan Gamepass for PC yeterli diğerleri senin için gereksiz. Konsol kullanıyosan Gamepass Ultimate al. Ayrıca Xbox müşteri hizmetlerini arayarak 13 aylık Ultimate'i 225TL'ye alman mümkün." @SualpSener tarafından alıntılanmıştır.

"Gamepass Ultimate=Xbox Live Gold + xcloud + EA Play + Gamepass PC + Gamepass konsol.

Xbox Live Gold=Xbox için Online oynama üyeliği, aylık 4 oyun veriyor.

Xcloud=henüz Türkiye'ye gelmemiş olan bulut tabanlı oyun sistemi.

EA Play=EA oyunlarının bulunduğu kütüphaneye erişim.

Gamepass PC=Gamepass'ın PC versiyonu, 2021 yılında ek ücret olmadan EA Play'i de bünyesine dahil edecek.

Gamepass konsol=Gamepass'ın konsol versiyonu, sadece Xbox için kullanılanilir.

PC kullanıyorsan Gamepass for PC yeterli diğerleri senin için gereksiz. Konsol kullanıyosan Gamepass Ultimate al. Ayrıca Xbox müşteri hizmetlerini arayarak 13 aylık Ultimate'i 225TL'ye alman mümkün." @SualpSener tarafından alıntılanmıştır.
knk nasıl 225 tl ye alıyorum imkansız değilmi çünkü 1 aylığı 50 tl 225 tl ye en fazla 5 ay alabılırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı