Game Pass'in avantajları nedir?

uk2727

Hectopat
Daha fazla  
Dostlarım bu Game Pass olayı nedir tam olarak. PC kullanıcısıyım. Aylık ücret karşılığında oyun oynayabiliyoruz diye biliyorum. Ama içeriği nedir? Küçük çaplı oyunlar mi var daha çok. Aylık ücreti ne kadar mesela. Avantajı dezavantajı nedir? Hangi üyelik alınmalı, hangi paket iyidir?

Küçük çaplı büyük çaplı her türden güzel oyun var. Kesinlikle zamlar gelmeden önce yıllık abonelik almanı öneririm.

Dostlarım bu Game Pass olayı nedir tam olarak. PC kullanıcısıyım. Aylık ücret karşılığında oyun oynayabiliyoruz diye biliyorum. Ama içeriği nedir? Küçük çaplı oyunlar mi var daha çok. Aylık ücreti ne kadar mesela. Avantajı dezavantajı nedir? Hangi üyelik alınmalı, hangi paket iyidir?

Avantajı ucuz olması ve birçok oyunu oynayabilmeniz.
Dezavantajı ise oyunlar üyelikten sonra oynayamaz hala geliyor. Garip bir cümle oldu. Yani kütüphane gibi bir şey yok.

Avantajı özellikle Ultimate ile EA Pass da içerisinde olduğu için onlarca iyi oyuna sahip oluyoruz fakat hiçbir şey Steam üzerinden o oyuna sahip olmanın verdiği keyfi vermiyor çünkü Microsoft yapımı hariç olan oyunlar her an platformdan çıkabilir.

Yeni çıkan oyunların eklenmesi ihtimali var, Atomic Heart, Wo Long gibi. Alacaksın en düşük paketi alman yeterli en yüksek paketinde 3 aylık Discord nitro var sadece.

Aylık ücretine Xbox'ın sitesinden bakabilirsin Ultimate alacaksan diyeyim Cloud sistemi var tarayıcı üzerinden oynayabiliyorsun zaten nasıl oynanır diye konu açmıştı birisi atarım istiyorsan.
Ama diyeyim Cloud'da 150 tane mi ne oyun vardı tüm oyunlar yoktu.

1 yıla yakın süre olacak artık Xbox Game Pass kullanalı Ultimate kullandım hep yine yükseltmeyi düşünüyorum 2-3 güne 3 günü kaldı. Her zaman güncel oyunlar geliyor Ubisoft+ lada sözleşmeleri var 1-2 aya Valhalla gelecek diyorlardı bir ara ben öbürlerini denemediğim için bir şey diyemem ama Ultimate kullandım ve şu güne kadar hep memnun kaldım 1 kere bile pişman etmedi beni.

Eğer konsolun(Xbox) varsa Ultimate al. Konsolda ve PC'de de oynama imkanın oluyor ama ben sadece PC'de oynayacağım diyorsan o zaman PC üyeliğini alabilirsin. Faydaları aylık fiyatını ödedikten sonra kütüphanedeki tüm oyunlara erişim sağlayabiliyorsun. Ama sadece 1 aylığına söyleyeyim öyle kalıcı olarak sende kalmıyor. Oyun içeriği ise güzel her türden oyun var. Avantajı ucuz fiyata 200 veya 300 oyun 1 aylığına senin oluyor. Dejavantaji ise oyunlar kalıcı olmuyor 1 ay sonra PC'de yüklü olsa bile erişim sağlayamıyorsun.

Aylık ücretine Xbox'ın sitesinden bakabilirsin Ultimate alacaksan diyeyim Cloud sistemi var tarayıcı üzerinden oynayabiliyorsun zaten nasıl oynanır diye konu açmıştı birisi atarım istiyorsan.
Ama diyeyim Cloud'da 150 tane mi ne oyun vardı tüm oyunlar yoktu.

1 yıla yakın süre olacak artık Xbox Game Pass kullanalı Ultimate kullandım hep yine yükseltmeyi düşünüyorum 2-3 güne 3 günü kaldı. Her zaman güncel oyunlar geliyor Ubisoft+ lada sözleşmeleri var 1-2 aya Valhalla gelecek diyorlardı bir ara ben öbürlerini denemediğim için bir şey diyemem ama Ultimate kullandım ve şu güne kadar hep memnun kaldım 1 kere bile pişman etmedi beni.
Zamlardan önce 585tl 3yillik ultimate al bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı