Game Pass'teki EA Play'i Steam'den kullanabilir miyiz?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi.

2. soru) Bu arada şu an Steam'de EA Play var. Kütüphaneme 20 tane oyun ekledim abonelik bitince o oyunları açamayacağımı biliyorum ancak kütüphanemde gözükmeye devam edecekler mi?

3.soru) EA Play aboneliğini iptal edersem erişimim bitene kadar devam eder mi yoksa iptal ettiğim gün direkt biter mi?

Mesela YouTube'da 1 aylığına abonelik alınca diğer ay unutmadan para kesmemesi için iptal ediyorum. Ama ay sonuna kadar devam ediyor.

Arkadaşlar soru başlıktaki gibi.

2. soru) Bu arada şu an Steam'de EA Play var. Kütüphaneme 20 tane oyun ekledim abonelik bitince o oyunları açamayacağımı biliyorum ancak kütüphanemde gözükmeye devam edecekler mi?

3.soru) EA Play aboneliğini iptal edersem erişimim bitene kadar devam eder mi yoksa iptal ettiğim gün direkt biter mi?

Mesela YouTube'da 1 aylığına abonelik alınca diğer ay unutmadan para kesmemesi için iptal ediyorum. Ama ay sonuna kadar devam ediyor.
-Hayır, kütüphanenden kalkacak oyunlar.
- Evet, aboneliğini iptal edersen erişiminin bitişine kadar oyunları oynarsın.
- Konu başlığındaki sorunun cevabı da hayır.

Kullanamazsın. Ama ilerlemelerin korunur.
EA Play aboneliğini iptal edersem erişimim bitene kadar devam eder mi yoksa iptal ettiğim gün direkt biter mi?
Devam eder.
Bu arada şu an Steam'de EA Play var. Kütüphaneme 20 tane oyun ekledim abonelik bitince o oyunları açamayacağımı biliyorum ancak kütüphanemde gözükmeye devam edecekler mi?
Oyun yüklü ise görünür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı