Game Pass'ten alınan Skyrim'e mod nasıl kurulur?

Ahmeterenctn1

Femtopat
Daha fazla  
Game Pass'den Skyrim SE aldım. Oyunu modlamak istiyorum. Modlamak için oyunu downgrade yaparken oyunu bulmuyor. Mod organizater 2 de oyunu bulmuyor. Biraz araştırdım Game Pass'den modlamak sıkıntı oluyormuş.

Xbox uygulamasına gel, oyunu bul, sağ tıkla oyun özellikleri de, eğer oyunun yüklü olduğu klasör gözükmüyorsa hiçbir şey yapamazsın.

Hocam oyun dosyaları görünüyor downgrade yaparken oyunun exeti seçiyorum hata veriyor formda gezinirken Steam dışında Skyrim'e mod yapılmıyor yazmışlar o yüzden oyunu korsan indirip modlasam olur mu acaba?

Game Pass'den Skyrim SE aldım. Oyunu modlamak istiyorum. Modlamak için oyunu downgrade yaparken oyunu bulmuyor. Mod organizater 2 de oyunu bulmuyor. Biraz araştırdım Game Pass'den modlamak sıkıntı oluyormuş.

Dostlar çok uğraştım yapamadım yapabileni de görmedim skse ve downgrade Game Pass sürümünde EXE dosyasını elle seçmenize rağmen görmüyor Mod Organizer 2 oyunun yüklü olduğu dosyaları seçseniz dahi kabul etmiyor günün sonunda iade oluşturdum bir gün bu yazıyı okursanız bence uğraşmayın Game Pass Skyrim'e mod yapmak mümkün değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı