Game Power kugon alınır mı?

Berbat, sakın almayın.
Bütçe 1500'e çıkarıp BlackShark V2 X alma ihtimaliniz varsa çok iyi olur.
annem buna zor ikna ettim bi kuruş bile çıkcağını sanmıyorum

Berbat, sakın almayın.
Bütçe 1500'e çıkarıp BlackShark V2 X alma ihtimaliniz varsa çok iyi olur.
https://www.teknosa.com/steelseries...tendo-switch-mobil-uyumlu-outlet--p-800132495 bu nasıldır steel seriesin iyi bir firma olduğunu duymuştum.

Son düzenleme:
Hiçbir Gamepower ürünü alınmaz. Taksit, ikinci el, ertelemeli ürünleri vb. araştırıp kaliteli bir markanın ürününü almanızı öneririm, kulak ve kafa sağlığı şakaya gelmez.

Katılmıyorum Gamepower kaliteli bir marka değil evet ama her ürünüde kötü değil fiyatını hak etmesede şu an eskiden Gamepower Medusa almıştım CS:GO, Valorant gibi oyunlarda üst elo için söyliyorum çok da iyi ses kasabiliyorum 1 yıl -2 yıla yakın oldu çizik bile yok tertemiz kulaklık.

Katılmıyorum Gamepower kaliteli bir marka değil evet ama her ürünüde kötü değil fiyatını hak etmesede şu an eskiden Gamepower Medusa almıştım CS:GO, Valorant gibi oyunlarda üst elo için söyliyorum çok da iyi ses kasabiliyorum 1 yıl -2 yıla yakın oldu çizik bile yok tertemiz kulaklık.
Belki standartlarınız düşüktür veya şansa bozulmamış ürün gelmiştir size. Hiç böyle düşünmüş müydünüz ? Ben ergonomi diyorum, kulak sağlığı diyorum siz ses kasmak diyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı