Game Power Fujin 7.1 alınır mı?

Arkadaşlar HyperX Cloud 2 almıştım. Ses kartı kötüydü anakartta daha iyi performans alıyordum. Ses seviyesi bana göre çok düşüktü ya da ürün hatalıydı bilemem. İade ettim ve Fujin aldım yorumlarına baktım videolar izledim. Mikrofon kalitesi ne öyle ya acayip şaşırdım bu fiyatta ki bir üründen bu kadar iyi bir mikrofon beklemezdim hatta YouTube'daki testler oynanmış falan diyordum kendi kendime. Ses kalitesi de çok iyiydi Cloud 2'den kaliteli dersem linç yer miyim bilmiyorum ama kaliteliydi arkadaşlar(benim Cloud 2 hatalı ürün olabilir). Bu fiyata cidden alınabilir. İncehesap da puanımda birikmiş uygun fiyattan aldım. Tavsiye ederim. Uzun vadede ne olur bilemem ama garantisi 2 yıl sanırım değişim yapacaklarını düşünüyorum bir sorun çıkarsa.

Blackshark siparişi vermiştim, ses kalitesi hakkındaki olumsuz yorumları gördükçe bu ürüne kaydı kafam, Blackshark'ı iptal edip yaklaşık 200 TL ucuza gidip Fujin aldım. Bekleyip göreceğiz, mikrofonu oldukça kaliteli duruyor da asıl önemli olan konfor ve ses kalitesi benim için. Bu başlık altında ya da kulaklık incelemesi olarak yazarım.

Kulaklığım geldi, belli bir süre denedim; hafif bir dip ses var ama çok rahatsız etmiyor. Yalnız mikrofonda statik bir ses var ''cızzzzzzzz'' şeklinde. Mikrofonu kendinizden uzağa çekerseniz azalıyor, farkedilmez hale geliyor. Ses kalitesi mükemmel. Gerçekten çok beğendim. Steelseries Sonar ile birlikte ekolayzır ayarı çok iyi gidiyor. Kendi uygulamasının ekolayzırı da güzel. RGB ayarlaması da güzel olmuş uygulama üzerinden. Konfor olarak da süper olmasa da iyi.

Steelseries Sonar uygulaması üzerinden Movie: Immersion modunda çok güzel ses veriyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürünün kendi ses kartı var değil mi? Anakart ses vermiyor jacktan. Bu ürün sorunsuz çalışır mı? Kendi dahili ses kartı var mı çok anlamıyorum ses konusundan sadece anakart jack girişleri algılıyor ses falan ayarlayabiliyorum ama ses vermiyor çok kısık sınama sesinde duyuluyor yazılımsal değil kendi kendine oldu şu anda Rampage jack girişli kulaklığım var yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı