Game Power Ranger vs Game Power Mihawk

Gerçekten Gamepower savunmak için demiyorum doğruyu öğrenmeye çalışıyorum Gamepower'la ilgili bir şey yazmıyor nasıl bu kadar eminsiniz.

Kullandım ve biliyorum + şikayet var sitesinde 1130+ şikayet var.


 
Merhabalar, ben yıllardır rampage kullanan biri olarak arkadaşlara katılmıyorum. Rampage, JD ve gamepower ürünleri gayet fiyat performans ürünler. Mihawkı kullanan tanıdıklarım var ve gayet memnunlar. Arkadaşların dediği gibi 4-5 ayda bozulacağını sanmıyorum. Hatta geçen forumda adam 2-2.5 yıllık gamepower medusa kulaklığına pad arıyordu derisi yıprandığı için. Yani kulaklık hala sağlam padin de o kadar zamanda alınması gayet normal. Gamepower denemedim ama rampage çok kullandım dediğim gibi. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet yeterliydi fakat rampage garanti süresi bittiği zaman yavaş yavaş sıkıntı çıkarmaya başlayabiliyor. Ben 2 senelik ramoage comfort kullanıcısıyım ve garantisi bittiği günden sonra dc de sesimin bazen kesildiğini öğrendim arkadaşlardan. O yüzden şimdi yeni kulaklık sipariş vermek durumunda kaldım. Ganepower rampage dan daha fazla öneriliyor belki daha uzun gidebilir.
Rampage-Jamesdonkey-Gamepower ürünleri seven ve memnun olan insan var burada anahtar nokta güvenilir satıcılardan almalısınız. Hepsiburada, Vatan, incehesap, amazon vb.
Rampage, Gamepower ve JamesDonkeyi kesinlikle önermeyen insanların birçoğu hayata corsair, hyperx, razer gibi ürünlerle başlıyor bu insanların tabii ki bu rampage leri felan övmesi i bekleyemeyiz. Herşey bütçe ile alakalı.
İnşAllah yardımcı olabilmişimdir.
 
Merhabalar, ben yıllardır Rampage kullanan biri olarak arkadaşlara katılmıyorum. Rampage, JD ve Gamepower ürünleri gayet fiyat performans ürünler. Mihawk'ı kullanan tanıdıklarım var ve gayet memnunlar. Arkadaşların dediği gibi 4-5 ayda bozulacağını sanmıyorum. Hatta geçen forumda adam 2-2.5 yıllık Gamepower Medusa kulaklığına pad arıyordu derisi yıprandığı için. Yani kulaklık hala sağlam padin de o kadar zamanda alınması gayet normal. Gamepower denemedim ama Rampage çok kullandım dediğim gibi. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet yeterliydi fakat Rampage garanti süresi bittiği zaman yavaş yavaş sıkıntı çıkarmaya başlayabiliyor. Ben 2 senelik ramoage comfort kullanıcısıyım ve garantisi bittiği günden sonra DC de sesimin bazen kesildiğini öğrendim arkadaşlardan. O yüzden şimdi yeni kulaklık sipariş vermek durumunda kaldım. Ganepower Rampage'dan daha fazla öneriliyor belki daha uzun gidebilir.
Rampage-James Donkey-Gamepower ürünleri seven ve memnun olan insan var burada anahtar nokta güvenilir satıcılardan almalısınız. Hepsiburada, Vatan, İncehesap, Amazon vb.
Rampage, Gamepower ve James Donkey'i kesinlikle önermeyen insanların birçoğu hayata Corsair, HyperX, Razer gibi ürünlerle başlıyor bu insanların tabii ki bu Rampage'leri falan övmesi i bekleyemeyiz. Her şey bütçe ile alakalı.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

1628322637113.png


1628322651736.png

1628322718086.png


Adamlar Çin'den ürün alıp marka basıyor hala övüyor ya bir de Allah'ın adını ağzına alıyor.
 
Mihawk kullanıyorum memnunum. Arıza ihtimali çok yüksek bir kulaklık ama ben ve beraber aldığım arkadaşım 1 yıldır sorun yaşamadık. Kulaklığın maksimum ses seviyesi iyi, titreşim özelliği güzel. Dış plastiği çok kaliteli değil. İyi kullanımda sorun çıkaracağını sanmıyorum. Dipses sorunu yok, öncesinde Medusa kullandım berbattı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı