Game satış dava tehtidi

Hayır anlamadım zaten bu 5K dolar olayı nereden çıktı neymiş sözleşmeyi kabul etmişim Game satışta bu anayasanın hangi maddesinde yer alıyor acaba.
Sözleşme niye anayasada yazsın? Sen bir sözleşmeyi okuyup kabul ettiğini onayladıktan sonra, senin sözleşmeye uyman için fazladan bir anayasa maddesine ihtiyacın yok.

Sözleşme niye anayasada yazsın? Sen bir sözleşmeyi okuyup kabul ettiğini onayladıktan sonra, senin sözleşmeye uyman için fazladan bir anayasa maddesine ihtiyacın yok.

İnsanlar kafasına göre sözleşme yapamazlar hukuki bir süreç olacak ise bu anayasa uygun olmak zorundadır bunlar neye dayanarak bana 5K dolar tazminat davası açabiliyor.

İnsanlar kafasına göre sözleşme yapamazlar hukuki bir süreç olacak ise bu anayasa uygun olmak zorundadır bunlar neye dayanarak bana 5K dolar tazminat davası açabiliyor.
Kafalarına göre sözleşme yapabilirler. Sen de buna imza attığında sözleşmeyi kabul etmiş sayılırsın. Aynı şekilde kayıt olurken ki kutucuğa tik işareti sayılıyor mu bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba, ben Game satış üzerinden bir hesap sattım ve sattığım hesap çalınmış herhalde. Alıcı da beni dava edeceğini söylüyor site 5 bin dolar tazminat vermek zorunda olduğumu söylüyor. Neymiş kabul etmişim pardon ama bu ana yasasının hangi maddesine göre konulmuş bir şey? Sizce başıma bir şey gelir mi?

Hem dolandır hem de burada konu aç. Sizin gibiler yüzünden kimseye güvenemiyoruz.

Yok reis sana hiç bir şey olmaz. Hatta seni tehdit ettikleri için 5000 dolar dava aç.
Kanka hiç bir sözleşme Türkiye Cumhuriyeti Anayasasından üstün değildir. Kafalarına göre değil yasal bir düzenleme içerisinde sözleşme yazılabilir. Aksi halde o sözleşme geçersizdir. Zaten T.C'de yabanci bir para birimi ile tazminat davasını eğer borç verdiğin miktar o para birimi ile ise açabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı