Satış sitelerinden Game Pass hesabı almak mantıklı mı?

MuhammedKa11915

Femtopat
Daha fazla  
Okul dönemlerinde oyunları bırakıp çok çalışırım, yaz mevsiminde ise bayağı oyun oynarım. Bu mevsim ağustosa kadar oyun oynamadım ve tatil bitişine 1 ay kaldı, Game Pass almayı düşünüyorum sadece 1 ay için. Sonra okul başlayınca oyunlara ara vereceğim. Sizce normal Game Pass Ultimate'e 309 lira vermeye değer mi? Yoksa gidip 25-30 liraya hesap mı alayım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Okul dönemlerinde oyunları bırakıp çok çalışırım, yaz mevsiminde ise bayağı oyun oynarım. Bu mevsim ağustosa kadar oyun oynamadım ve tatil bitişine 1 ay kaldı, Game Pass almayı düşünüyorum sadece 1 ay için. Sonra okul başlayınca oyunlara ara vereceğim. Sizce normal Game Pass Ultimate'e 309 lira vermeye değer mi? Yoksa gidip 25-30 liraya hesap mı alayım? Şimdiden teşekkürler.
Ya aslında tamamen satıcıya bağlı. Güvenip ucuza alırsınız fakat bir anda hesap patlayabilir. Tam tersi, belki de güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Tamamen satıcıya bağlı yani. Kesin, risksiz ve sorunsuz bir şekilde oynamak isterseniz 309 lira vermek daha mantıklı.

25-30 liraya hesap alırsanız size mağaza hesabı verirler ve EA, Ubisoft, Minecraft, Riot Games, in çıkardığı oyunları oynayamazsınız.

25-30 Liraya hesap almanı tavsiye etmiyorum. Maksimum bir hesabı 100-200 kişiyle aynı anda kullanırsın. Yapman gereken gamepass kütüphanesine bakıp oynayacağın oyunları seçmek. Daha sonrada seçtiğin oyunlara bakıp, o oyunları 1 ay boyunca sıkılmadan oynayacakmısın düşün.

Yaklaşık 2-3 sene önce bir site üzerinden sınırsız şekilde satın almıştım. Aktif olarak hala kullanmaktayım. Erişimim vs. kesildiği zaman canlı destekleri ile iletişime geçip tekrardan kullanabiliyorum fakat yukarıda da yazanlar olduğu gibi EA veya Riot oyunları oynayamıyorsun sadece Xbox'a özel oyunlara erişim sunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı