Aynı hesaptan giriş yaptığınıza emin misiniz? Aklıma bir tek bu geliyor.
Şifreyi unuttum dedikten sonra değiştirip, hesabınıza girin, sonrasında mesela kalmaz gibi görünüyor.Aynı maille girdim ama şifre yanlış diyor.
Şifreyi unuttum dedikten sonra değiştirip, hesabınıza girin, sonrasında mesela kalmaz gibi görünüyor.
Acaba Geforge Now hesabıyla Game+ hesabı ayrı mı?İlk defa kullanıyorum çünkü.Bu maille daha önce hesap açılmamış galiba çünkü bugün açtım hesabı.
Hatırlamaya çalışın bende de oluyor bazen, çok hesabım oluyor bir platformda unutuyorum hesapların mail ve şifrelerini hatırlamaya çalışın. Olmadı destekle iletişime geçin hesaba ulaşamamak karttan devamlı nakit para çekmesini de göz önünde bulundurun.Bu maille daha önce hesap açılmamış galiba çünkü bugün açtım hesabı.
Evet, farklı. İkisi de farklı hesap olmalı.Bu maille daha önce hesap açılmamış galiba çünkü bugün açtım hesabı.
Acaba Geforge Now hesabıyla Game+ hesabı ayrı mı?İlk defa kullanıyorum çünkü.
Hatırlamaya çalışın bende de oluyor bazen, çok hesabım oluyor bir platformda unutuyorum hesapların mail ve şifrelerini hatırlamaya çalışın. Olmadı destekle iletişime geçin hesaba ulaşamamak karttan devamlı nakit para çekmesini de göz önünde bulundurun.
Evet, farklı. İkisi de farklı hesap olmalı.
Hayır, gitmemiş. Sizin yapmanız gereken tek şey; GeForce Now'a girip satın aldığınız üyeliğin olduğu hesapla giriş yapıp, game+ yı GeForce now ile eşleştirmeniz gerekir.Benim para boşa gitti o zaman
Hayır, gitmemiş. Sizin yapmanız gereken tek şey; GeForce NOW'a girip satın aldığınız üyeliğin olduğu hesapla giriş yapıp, GAME+'yı GeForce NOW ile eşleştirmeniz gerekir.
Tamam o zaman tam tersi Geforce Now'a eşleştirin Game+ ile Geforce Now eşleşecek geforce now uygulamasını indireceksin böylelikle oyunları geforce now uygulamasından oynayacaksın game+ sadece üyelik gibi düşün sen o hesaptan giriş yap gecorce now uygulamasını yükle. Sakın param boşa gitti diye düşünmeyin, gitmedi çünkü. Platform sahipleri üyelik sistemini böyle kurmuş.Benim hesap GAME+'ta ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.