GeForce NOW GAME+'ta alınan üyelik görünmüyor

Bedir TAŞ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. GAME+'tan 1 aylık GeForce NOW aldım. Fakat NVIDIA'nın sitesine girdiğim zaman üyeliği göremedim. Satın al diyor. Önceden almıştım zaten tekrar neden para ödeyeyim?

1731429181114.png

Şifreyi unuttum dedikten sonra değiştirip, hesabınıza girin, sonrasında mesela kalmaz gibi görünüyor.

Bu maille daha önce hesap açılmamış galiba çünkü bugün açtım hesabı.

Acaba Geforge Now hesabıyla Game+ hesabı ayrı mı?İlk defa kullanıyorum çünkü.

Hatırlamaya çalışın bende de oluyor bazen, çok hesabım oluyor bir platformda unutuyorum hesapların mail ve şifrelerini hatırlamaya çalışın. Olmadı destekle iletişime geçin hesaba ulaşamamak karttan devamlı nakit para çekmesini de göz önünde bulundurun.

Acaba Geforge Now hesabıyla Game+ hesabı ayrı mı?İlk defa kullanıyorum çünkü.
Evet, farklı. İkisi de farklı hesap olmalı.

Hatırlamaya çalışın bende de oluyor bazen, çok hesabım oluyor bir platformda unutuyorum hesapların mail ve şifrelerini hatırlamaya çalışın. Olmadı destekle iletişime geçin hesaba ulaşamamak karttan devamlı nakit para çekmesini de göz önünde bulundurun.

Evet, farklı. İkisi de farklı hesap olmalı.

Benim para boşa gitti o zaman.

Benim hesap GAME+'ta ama.
Tamam o zaman tam tersi Geforce Now'a eşleştirin Game+ ile Geforce Now eşleşecek geforce now uygulamasını indireceksin böylelikle oyunları geforce now uygulamasından oynayacaksın game+ sadece üyelik gibi düşün sen o hesaptan giriş yap gecorce now uygulamasını yükle. Sakın param boşa gitti diye düşünmeyin, gitmedi çünkü. Platform sahipleri üyelik sistemini böyle kurmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı