GeForce NOW GAME+'ta alınan üyelik görünmüyor

Bedir TAŞ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. GAME+'tan 1 aylık GeForce NOW aldım. Fakat NVIDIA'nın sitesine girdiğim zaman üyeliği göremedim. Satın al diyor. Önceden almıştım zaten tekrar neden para ödeyeyim?

1731429181114.png

Tamam o zaman tam tersi GeForce NOW'a eşleştirin GAME+ ile GeForce NOW eşleşecek GeForce NOW uygulamasını indireceksin böylelikle oyunları GeForce NOW uygulamasından oynayacaksın GAME+ sadece üyelik gibi düşün sen o hesaptan giriş yap gecorce now uygulamasını yükle. Sakın param boşa gitti diye düşünmeyin, gitmedi çünkü. Platform sahipleri üyelik sistemini böyle kurmuş.

Nasıl yapacağız onu ?

Tamam o zaman tam tersi GeForce NOW'a eşleştirin GAME+ ile GeForce NOW eşleşecek GeForce NOW uygulamasını indireceksin böylelikle oyunları GeForce NOW uygulamasından oynayacaksın GAME+ sadece üyelik gibi düşün sen o hesaptan giriş yap gecorce now uygulamasını yükle. Sakın param boşa gitti diye düşünmeyin, gitmedi çünkü. Platform sahipleri üyelik sistemini böyle kurmuş.

Nasıl yapacağız onu?

GeForce NOW'dan GAME+ hesabıyla giriş yapacaksın. Yani GAME+ hesabının maili ve şifresi neyse onu GeForce NOW uygulamasında giriş yapacaksın.

Yeni hesap oluşturdu öyle ilk denediğimde hesap oluştur alanı geldi.

Nasıl yapacağız onu?

Sen hesabım var demelisin. Öyle bir seçenek yoksa bende bakarım şimdi.

Nasıl yapacağız onu?

Bir de Microsoft store da geforce now uygulaması var diye biliyorum. Siz indirdiniz mı?

Sen hesabım var demelisin. Öyle bir seçenek yoksa bende bakarım şimdi.

Bir de Microsoft store da geforce now uygulaması var diye biliyorum. Siz indirdiniz mı?
1)Öyle bir seçenek bulamadım.
2)Ben Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum.Microsoft Store'u doğru düzgün çalışmıyor ve güncelle diyor.Güncelle'ye basıyorum hata oluştu diyor.Kullanamıyorum.

1)Öyle bir seçenek bulamadım.
2)Ben Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum.Microsoft Store'u doğru düzgün çalışmıyor ve güncelle diyor.Güncelle'ye basıyorum hata oluştu diyor.Kullanamıyorum.
2.sorunun cevabı;
GeforceNow İndir diye Google a aratın resmi siteden indirin o şekilde de yöntem vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı