Tamam o zaman tam tersi GeForce NOW'a eşleştirin GAME+ ile GeForce NOW eşleşecek GeForce NOW uygulamasını indireceksin böylelikle oyunları GeForce NOW uygulamasından oynayacaksın GAME+ sadece üyelik gibi düşün sen o hesaptan giriş yap gecorce now uygulamasını yükle. Sakın param boşa gitti diye düşünmeyin, gitmedi çünkü. Platform sahipleri üyelik sistemini böyle kurmuş.
Geforce Now'dan Game+ hesabıyla giriş yapacaksın. Yani Game+ hesabının maili ve şifresi neyse onu GeforceNow uygulamasında giriş yapacaksın.Nasıl yapacağız onu ?
Tamam o zaman tam tersi GeForce NOW'a eşleştirin GAME+ ile GeForce NOW eşleşecek GeForce NOW uygulamasını indireceksin böylelikle oyunları GeForce NOW uygulamasından oynayacaksın GAME+ sadece üyelik gibi düşün sen o hesaptan giriş yap gecorce now uygulamasını yükle. Sakın param boşa gitti diye düşünmeyin, gitmedi çünkü. Platform sahipleri üyelik sistemini böyle kurmuş.
GeForce NOW'dan GAME+ hesabıyla giriş yapacaksın. Yani GAME+ hesabının maili ve şifresi neyse onu GeForce NOW uygulamasında giriş yapacaksın.
Sen hesabım var demelisin. Öyle bir seçenek yoksa bende bakarım şimdi.Nasıl yapacağız onu?
Yeni hesap oluşturdu öyle ilk denediğimde hesap oluştur alanı geldi.
Bir de Microsoft store da geforce now uygulaması var diye biliyorum. Siz indirdiniz mı?Nasıl yapacağız onu?
Yeni hesap oluşturdu öyle ilk denediğimde hesap oluştur alanı geldi.
1)Öyle bir seçenek bulamadım.Sen hesabım var demelisin. Öyle bir seçenek yoksa bende bakarım şimdi.
Bir de Microsoft store da geforce now uygulaması var diye biliyorum. Siz indirdiniz mı?
2.sorunun cevabı;1)Öyle bir seçenek bulamadım.
2)Ben Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum.Microsoft Store'u doğru düzgün çalışmıyor ve güncelle diyor.Güncelle'ye basıyorum hata oluştu diyor.Kullanamıyorum.
2.sorunun cevabı;
GeForce NOW indir diye Google'a aratın resmi siteden indirin o şekilde de yöntem vardır.
Öyle olması gerek zaten, sen web sayfasından girişini yap uygulamaya geri yönlendirileceksinUygulaması yüklü zaten EXE dosyasıyla yükledim giriş için web sayfasına atıyor benim sorun orada başlıyor
Öyle olması gerek zaten, sen web sayfasından girişini yap uygulamaya geri yönlendirileceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.