Gameagle airsync MK-64x1aar alınır mı?

Ria808

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir kablosuz klavye arayışındaydım ve karşıma bu klavye çıktı. Bu klavyeyi hotswapi olduğundan dolayı alıp yerine sarı switch takmayı düşünüyorum sizce alınır mı?

Aynı klavyeyi sipariş vereli 1 hafta oldu ve tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Normalde bende Aula F75 alma planlarım vardı ama stok bitince malum yalan oldu bende klavye arayışına girdim piyasada bu fiyata hem de kablosuz başka klavye yok. Normalde red switch modelini sipariş vermiştim. Ama ellerinde olmadığından dolayı blue switch göndermişler daha çok beğendim. 300 lira falan var arasında. Birkaç resim ve video koyuyorum bence bu fiyata alınabilecek bir klavye. video

Dosya Ekleri

• klavye1.jpg
    klavye1.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 170
  • klavye3.jpg
    klavye3.jpg
    118,9 KB · Görüntüleme: 184
Aynı klavyeyi sipariş vereli 1 hafta oldu ve tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Normalde bende Aula F75 alma planlarım vardı ama stok bitince malum yalan oldu bende klavye arayışına girdim piyasada bu fiyata hem de kablosuz başka klavye yok. Normalde red switch modelini sipariş vermiştim. Ama ellerinde olmadığından dolayı blue switch göndermişler daha çok beğendim. 300 lira falan var arasında. Birkaç resim ve video koyuyorum bence bu fiyata alınabilecek bir klavye. video
Kaç pin hotswap hocam 3 mü yoksa 5 mi?

Bende ilk başta zorlanmıştım biraz kaba kuvvet uygulaman gerekiyor kutunun içerisinden çıkan switch sökme aparatını kullanarak switchin üst ve alt tırnaklarından bastırarak çıkartabilirsin.
Evet biraz fazla güç vermek gerekiyormuş:)
Bende ilk başta zorlanmıştım biraz kaba kuvvet uygulaman gerekiyor kutunun içerisinden çıkan switch sökme aparatını kullanarak switchin üst ve alt tırnaklarından bastırarak çıkartabilirsin.
Bir sorum daha olacak hocam. Klavye kendini uyku moduna aldıktan sonra geri açarken bir tuşa basıyorum ama bazen sadece ışığı geliyor kendisi açılmıyor sende oluyormu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı